Érdemben nem nagyon lehet vele mit kezdeni, újra indítás után megy minden, mintha semmi i sem történt volna…
videó a linken. VID_20250122_222201.mp4 | Files.fm.
Ha nem HW hiba es FF alatt, fixen triggerelheto FB-n a 360-as keppel, akkor ez bizony egy FF hiba lesz. Erdemes megnezni mas FF verzioval is (gondolom, ez a legujabb). Milyen gep? Milyen oprendszer?
Dehogynem, ha pl. hasznalna valami GPU featuret, amit nem tud a gep (de az adott OS verzion pl. kellene tudnia), akkor sajnos, siman keresztbe allhat a GPU driver. Az eredmenye pedig, hasonlo ahhoz, amit a kepen latunk. Ezert kerdeztem, hogy milyen gep es milyen OS verzio.
Nos ma Chrome alatt is sikerült reprodukálni ezt a dolgot, annyi különbséggel, hogy itt nem egyből ha nem 1 perc után hasalt el a gép, lassan fokozatosan …
Megfogom próbálni , köszi, kérdésem az Activity Monitorban nem találok hőfok adatokat , illetve ebben van-e olyan hogy a menubarban is megjelenítse a főbb adatokat , mint az Istat Menusnél?
Kivettem, volt amit meg is cseréltem , de ma újfent belefuttottam a hibába…Bár most a fekete/zöld “háttér” helyett , szimplán a hazsnált oldal és ikonok akadtak be.
Nekem 2008-as ugyanezt produkálja, mikor a nagyik tekerik a fészet lefelé és csak tekeri, tekeri, már olyan mintha betöltött volna kb 40 oldalt, tettem fel memó figyelőt, kiakadt. Mindegy milyen böngésző. Videó kártya egyszerűen nem bírja vagy driver hiba, ha felraktam egy adott op korábbi verzióját akkor tovább bírta de utóbb akkor is elhasal a radeon. Én már elengedtem, ezekben ennyi volt.