Firefox+ MacOs "összeomlás"

Hello.
Már másodjára jarok úgy, hogy görgetek a Facebookon, bejon egy 360as kép és teljesen megfekszik tőle először a Ff, majd az egész gép is…

Érdemben nem nagyon lehet vele mit kezdeni, újra indítás után megy minden, mintha semmi i sem történt volna…
videó a linken. VID_20250122_222201.mp4 | Files.fm.

Memóriahibának tűnik első ránézésre.

Ha nem HW hiba es FF alatt, fixen triggerelheto FB-n a 360-as keppel, akkor ez bizony egy FF hiba lesz. Erdemes megnezni mas FF verzioval is (gondolom, ez a legujabb). Milyen gep? Milyen oprendszer?

Safari ugyanúgy crashel ugyan azon az oldalon?

Szerintem ha csak FF hiba lenne, attól nem hasalna el a rendszer is.

Dehogynem, ha pl. hasznalna valami GPU featuret, amit nem tud a gep (de az adott OS verzion pl. kellene tudnia), akkor sajnos, siman keresztbe allhat a GPU driver. Az eredmenye pedig, hasonlo ahhoz, amit a kepen latunk. Ezert kerdeztem, hogy milyen gep es milyen OS verzio.

10.13.6 vs. FF 115.19.0. Safarit nem használok. Most átmentem Chrome-ra. A gép mid 2010-es i3as Imac - Radeon 4670-el.

Nos ma Chrome alatt is sikerült reprodukálni ezt a dolgot, annyi különbséggel, hogy itt nem egyből ha nem 1 perc után hasalt el a gép, lassan fokozatosan …

Próbáld meg a Ghostery Private Browser-rel, és legyenek telepítve rá az alábbiak:

image

image

Szerk: Most olvasom, hogy megszűntették a frissítést, a blokkolókra fókuszálás indoklásával.

Alternatívaként szerintem a DuckDuckGo Browser hasonlóan jó.

Figyeld a hőmérsékleteket, hátha attól hasal el (a GPU), de ahogy Bachman írta… (esetleg vedd ki és rakd vissza a memóriamodulokat)

1 Like

Megfogom próbálni , köszi, kérdésem az Activity Monitorban nem találok hőfok adatokat , illetve ebben van-e olyan hogy a menubarban is megjelenítse a főbb adatokat , mint az Istat Menusnél?

Letölthetők a régebbi verziók, vagy a Temp / HW Monitor (Lite).

Kivettem, volt amit meg is cseréltem , de ma újfent belefuttottam a hibába…Bár most a fekete/zöld “háttér” helyett , szimplán a hazsnált oldal és ikonok akadtak be.

Kalapács, nagy. :slight_smile: