Tud-e valaki jobbat ennél:
Magyarország - Svájc élő átjátszások különféle nyelveken:
Tud-e valaki jobbat ennél:
Magyarország - Svájc élő átjátszások különféle nyelveken:
Közvetlen átjátszások m4-ről:
ha van android alapu streamer akkor arena4 wiever, rendszerint spanyol kommentarral (legalabb nem a mecs 10 percetol szamolgatjak a matematikai eselyeket;D), ill Kodi ofkorsz kodivertido addon-val (ott m4 is van meg kb minden egyeb is Bein tol danzig, meg egyebek IS)
Ha érteném: hol kellene lennie “android alapu streamer”?
hat valami tv-box/stick ami android alapu, (Google-tv/stick, Amazon Fire stick, Xiaomi …) ilyenre gondoltam amin android alapu rendszer fut
Értem. Nincs ilyen semmi.
Mondjuk Kodit felraksz macra is,
Fent van, de annyira bonyolultnak tűnik a menüje, mintha valami teljesen ismeretlen (WinPhoshX?!) oprendszer volna. Néhány órás bajmolódás után elment a kedvem tőle.
Akkor marad a barmilyen fizetos VPN amelyik ad neked magyar lakossagi IP-t es akkor ott az m4sport.hu
Közben @Czo segítségével sikerült beállítani a Kodi-t.
Kicsit lemaradtam a témával kapcsolatban.
Ennek is van Kodi pluginja, alul elérhető, bár az M4 streamje elég gyatra épp rajta, máskor jobb szokott lenni. Viszont nem tudom, hogy külföldiából mennyire elérhető innen a stream.
Köszönöm szépen. Nem külfödiából csak trianoniádi erdélyiából.
ket metodus is lepesrol lepesre leirva kodira, tokeletesen mukodnek a streamek, kulon arenavision (arena4wiever) streamek is,
Köszönöm szépen!
This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.