Frissites part 2. kovetkezik.
Megtortent a dolog, meg mindig nem omlott ossze semmi… ;-)
Nagy ujdonsagok nincsenek, ismet foleg a motorhazteto alatt tortentek nagy dolgok.
Szerintem lathato valtozas nincs is.
Juhú, elértük a 80 usert. :) Csak tudnám, hogy keverednek ide emberek, amikor ilyen titkos klub jellege van a fórumnak…
Nyeremeny jatekot kell csinalni :D 100. User kap egy iPhone 8 pluszt ;)
Ez kicsit negativ lesz, de legalabb oszinte. Szerintem oruljunk neki, hogy kevesen talalnak ra erre az oldalra, es nincs tele retardaltakkal mint a beszmac. :)
Én nem akartam ilyet írni, de nem tudok nem egyet érteni :D
de azért a domaint hosszabbítsam meg áprilisban, ugye?! :D
Akár meg is hosszabbíthatod… :D
Ezeken a költségeken nem kéne osztozni? Legalább amíg ilyen kevesen vagyunk. Aztán ha sok ezer olvasó után elkezd dőlni a lé, akkor kérünk osztalékot…
Vagy ne es en fogom, utana pedig fizetos lesz a forum. :)
ez kerekítve 15 USD, ez 285-tel szorozva 4.275.- HUF, ami 80 emberre, fejenként cca. 54 HUF-ra jönne ki, nekem ennyit senkitől nincs pofám tarhálni… tehát a magam részéről - mint eddig is - megszponzorálom a közösséget ezzel!
hogy a szerver és egyéb üzemeltetési költségek mennyire rúgnak, ezt nem tudom és nyilván össze lehetne adni, de szerintem ennyi belefér mindenkinél talán
A vps jelenleg 48 usd + afa havonta, de valoszinuleg koltozni fogunk.
Amúgy most elgondolkodtam a fizetős dolgon. Ha minimál összeget kellene fizetni havonta, akár 1-2 dollárnyit, akkor szívesen bevállalnám, csak ezzel meg az adminok szemét szúrnánk ki csak (legalábbis úgy érzem).
Viszont ha fizetős lenne és zárt a rendszer, akkor rengeteg előnye lenne, azaz nem lennének esetleg néha hülyébb kérdések/témák. Azaz erősen korlátozva lenne a regisztráció, tehát meg kellene erősen indokolnia, hogy miért akar regisztrálni. És ha fizetős a dolog, akkor azért az emberek tízszer is meggondolnák, hogy fizetnek-e vagy sem.
tarhelyet tudok biztositani - ha kell!
Én is szívesen csatlakozom a költségek megosztásához!
Maradjatok mar! :D
Ja és egyébként köszönöm mindenkinek, aki be akar szállni, nagyon kedvesek vagytok. :) De a költségek megosztása nem olyan egyszerű kérdés, tekintettel arra, hogy ezt az egészet magánszemélyként csináljuk. Egyetlen dolog aggaszt: ha lezuhan a repülőm, akkor meg vagyunk lőve, mert a vps az én credit kártyámról ketyeg. TDani - aki most Tetragir néven fut - hozzáfér az admin felülethez, tehát ilyen esetben meg tud adni egy másik credit cardot, de honnan fogja tudni, hogy meghaltam? :D
Szerintem is ossze kene dobni es kifizetni egy egesz evre, ennyit siman meger az egesz. :)