Hello!
Mikor tortent ez? 1 hettel ezelottig a szerver koltozeset keszitettuk elo, akkor sokszor volt elerhetetlen az oldal, de mar stabilan kellene mennie.
Mostanaban is volt parszor adatbazis hiba. Nem tudom, hogy tobbszor-e mint eddig, de erzesre talan kevesebb.
Persze lehet, hogy a melohelyi net vacakol.
A hibarol tudnal egy screenshotot kesziteni? Nalam soha nem volt ilyen.
Hetvegen tekergetem kicsit majd a Discourset, meglatjuk jobb lesz-e. :-)
Olyankor a facebook csoportba szoktam irni (nem mindig), es utan mindig 2-3 perc alatt 100%ban jo. De az elso dolgom ilyenkor hogy masik oldalra is raprobalok egy azok mennek szoval tuti nem a netem lesz a gond.
Van Facebook csoportunk?
Esetleg ha legkozelebb ilyet tapasztalsz, el tudnad kuldeni a pontos idopontot es hogy mit tapasztaltal? Utananezek a logokban, mi tortenhetett. Esetleg ha megpingetned a szervert az meg nagyon jo lenne. Koszi!
Ijb a facebook csoport ahonan indult ez a forum. Utoljara szombat 04.02 20:46-kor volt.
Nalam par napja folyamatosan jelzi a notification, hogy uj valaszaim vannak de azokat mar elolvastam. Altalaban ket eszkozrol nezem a forumot. Vagy MBP vagy ipad. Mind a ketton jelentkezik a dolog.
Reméle jót fotoztam le ez ma volt 8:38-kor. Minden más weboldal ment amit gyorsan megnéztem akkor, 2-3 perc és ujra ment az almamag.
Tegnap nálam is volt, hogy nem ment az almamag.com. A gond az, hogy megnyitottam az oldalt és közben másik programra átváltottam. Mikor sokkal később visszanéztem, akkor láttam, hogy nem töltött be még az oldal. Viszont utána már frissítésre működött.
Először is nagyon köszönjük. :) Másodszor majdnem tökéletes, csak nem a Minden forrásanyag tabnak kellene kiválasztva lenni, hanem a Dokumentumoknak.
Harmadszor: ti komolyan magyarul használjátok a rendszert?
Dokumentokat is néztem és ott csak a felső sort írta ki. Ezért fotoztam a másikat.
És igen mivel magyar az anyanyelvem ígymagyart használok, régen angol volt utána meg német mindegyiket ugyan úgy használom de magyar az anyanyelvem (viszont spotlightban minden appnak angolul írom be a nevét :D)
Én sem bírom a magyar nyelvet, gyakran félrefordítják a menüket vagy nem tükrözi teljes egészében a funkciót.
Köszönjük. Dani megpróbál valamit varázsolni a hétvégén.
Az elkovetkezendo fel/egy oraban, nem nagyon lesz elerheto a forum.
Megtortent a frissites.
Ha barmi hibat tapasztaltok, szoljatok! :-)
Amikor nem tölt be nekem, nálam van a hiba vagy a szervernél.
2016 ápr.9 22:08:53
pár másodpercel késöbb az imagazin.hu
Ráporbálta még egy két oldalra és minden ment.
Kozben meglett a dolog. Valahogy a forum kikeruli a chrome proxy beallitasait, igy ha az irodai proxy megint jelszot ker akkor megdoglik. Viszont amint megprobalom kinyomozni, hogy mi van, pl egy index megnyitasaval a chrome azonnal azonositja magat, es onnantol jo megint egy ideig.
A Chrome + ceges proxy nalam is gondot okoz. Bar nalam konkretan figyelmen kivul hagyja, hogy letezik proxy. A Chrome proxy beallitasainal ugye a rendszer proxy beallitasait nyitja meg, ott minden rendben, a Firefox tudja azt kezelni.