Sziasztok.
11-tol migralunk, ugyhogy a forum le lesz zarva. Ha keszen vagyunk, szolunk, addig elvezzetek a tavaszi napsutest. :)
Sziasztok.
11-tol migralunk, ugyhogy a forum le lesz zarva. Ha keszen vagyunk, szolunk, addig elvezzetek a tavaszi napsutest. :)
Utana viszont tenyleg terjunk ra az anyagi dolgokra, en mindenkepp szeretnek hozzajarulni a fenntartashoz.
Megtortent a migracio, semmi nem omlott ossze. :-)
A forumtalin mindenkeppen szamitok egy somloira toled :D
Meg annyi, hogy a forum mar IPv6-on is elerheto. :-)
Ha valami hibára futtok, kérjük, jelezzétek.
Nekem a képfeltöltés ugyan úgy megállt 100%-on mint @idioty-nak és van egy “Read-only mode is enabled. You can continue to browse the site but interactions may not work.” felirat a főoldalon ez a migrálás miatt van még bekapcsolva?
Koplalj majd kicsit előtte! Én meg addig utánanézek a somlóimérgezés tüneteinek.
A Read-Only mode a regi szerveren van bekapcsolva. Uj IP cimunk van es amig a DNS rekordok nem frissulnek, addig a regi szerver jon be, amin read-only a site. Max. 24 oran belul mindenhol frissulnie kell az IP cimnek es akkor mar az uj szerver jon be.
A kepfeltoltest megprobalnad megegyszer? En tegnap kiprobaltam, nekem mukodott egy 2,3MB meretu keppel.
ui.: A feltoltott kep max. merete 512kB lehet!
Akkor nálam ez lehetett a gond, mert tuti nagyobb méretű képet akartam feltölteni. Viszont jó lenne, ha tudna szólni, hogy túl nagy a méret.
Hello! Meg mindig azt irja, hogy read-only az oldal?
Nem már nem :)
Zsear, akkor csak a DNS-nek kellett frissulnie. :-)
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy valamiért Safariban (pontosabban másik böngészőben nem néztem) félig le van vágva az almamag.com felirat.
És ha ezután rákattintok az almamag.com feliratra és visszamegy a fő képernyőre, akkor ott szintén le van vágva:
De ha ezután nyomok egy frissítést, akkor utána már jó lesz:
Nalam ez nem jon elo…
nalem sem ;)
Nalam se, nekem sokszor nem elerheto az almamag.
Nálam sem mindig. Úgy veszem észre, hogy akkor jön elő, amikor nagyon kevés poszt van kint (kb talán a kezdőn kívül egy sem) és ekkor amikor legfelülre van görgetve az oldal, akkor jelenik meg ez a kép ami félig le van vágva.
Viszont ha valamelyik témában legfelülre görgetek, akkor jól van kiírva. Szóval ez csak akkor jön elő, amikor azért van legfelül, mert kevés poszt van kint. Én az előbb az ajánlott posztok közül kattintottam az egyik olyanra, amin 0 válasz volt és egyből megjelent.
Jah, közben rájöttem mikor hibázik: ha nem jelenik meg oldalt a görgetősáv, mert belefér az egész oldal a kijelző területére.
Ezt más is jelezte, szintén Németországból. Furcsa.