A motor a képek helyére statikus képeket vár, nem mozgó gifeket. Akármit töltesz fel, .png-vé fogja alakítani.
Csak jelzem, hogy ha ezt lehet, akkor mindent lehet, vagyis jöhetnek a Dávid-csillagok, Luther-rózsák, Buddhára, Krisnára valamint a Prófétára - béke legyen vele - utaló ikonok is. :) Amit kihagytam, nem volt szándékos. :)
Pont nem ezt mondtam :D
Tőlem nyugodtan kifejezheti mindenki a hitbéli meggyőződését, amíg nem tartja fenn magának az erre való kizárólagos jogot.
Az miert jo hogy utolag kitorolted a kommenteket amiket irtal?
Random leallas frissites/sechole miatt.
aaaand it’s done.
Rovid leallas, frissites kovetkezik.
Nem minden kerek, de egyenlore itt vagyunk. :-)
Ismet rovid leallas, addig mindenkinek Gintonic.
Ez is megvolt, bar egy kicsit fajdalmasabban, mint szerettem volna… (Discourse 1.5.x => 1.6.0).
Ha valami nem mukodik, vagy nem ugy, ahogy kene, szoljatok!
btw.: jobb oldalt a slider eddig nem volt ott, nem?
Igen eddig nem volt, de hasznos!
Eddig egy kék mező volt helyette, ahol ki volt írva, hogy hanyadik hozzászólás látszik az összes hozzászólásból és arra kattintva lehetett navigálni. Érdekes, ahogy választ írok, megint ez a mező jön fel és a scrollozós dolog eltűnik.
Amúgy a scrollozós megjelenés egyértelműbb, jobban kitűnik mire való, de érdekes, hogy arra kattintva nem lehet beírni a hozzászólás számát, hogy hova szeretnénk ugrani.
Melyik Safari verziot hasznalod pontosan?
A Discourse Safari 6.1 es folotte tamogatott, regebbi bongeszon nem.
Egyébként nagyon szeretem ezt a fórum motort. Ez a legegyszerűbb, legátláthatóbb, mint amit valaha kipróbáltam és talán ezt a legegyszerűbb kezelni is.
A karbantartasa nem leanyalom :-D
És miért, ha szabad kérdeznem? (persze csak röviden, tömören érdekel).
Az egesz egy docker containerben ul, a nativ telepites nem supportalt.
Ezzel meg nem is lenne nagy gond, legalabb hordozhato (bar nem vagyok docker fan), csak az egesz managelesere van egy script, ami vagy lefut vagy nem. Ha meg nem, akkor nehez megmondani, hol akadt el es pontosan miert. Ha mukodik, akkor nincs gond, de tegnap is 1 orat debuggoltam a semmitmondo hibauzeneteket, mire kiderult, hogy a konfigban az egyik sor rossz helyen van…
A bennelevo komponenseket nem tudod, illetve nem erdemes konfiguralni, modositani, mert a kovetkezo frissitesnel ugyis felulirodik. Pl. A letsencrypt-et managelo scriptet szivesen lecserelnem, de nem lehet.
btw.: A legkozelebbi leallasnal mar lesz egy szep uzenet, hogy eppen frissites van. :-)
Szóval akkor a frissítések telepítésével van csak gáz. Amit sejtettem is amúgy :)
Igen. ha egyszer elindul, akkor fut, olyan meg nem volt, hogy osszeomlott volna.