Jobban atlathato, nekem tetszik.
Szerintem is így szuper.
Mit szolnatok egy “unanswered” reszhez, ahova a azok a topicok kerulnek be, amikhez meg nem erkezett hozzaszolas?
Na, vizuálisan kicsit magárahagyott érzetem van, hogy se széle nincs, se sorok se elkülönítve, valahogy az lenne a jó, hogy legalább mondjuk minden második sor pl lehetne egy picikével sötétebb fehér hátterű, saját bejegyzés meg mittom sárga vagy kék hátterű, hogy jobban eligazodjak. de jó ez, éás köszi a munkát vele!
kis füvet se szabadjon? :)
jajj, lehet, hogy én vagyok ám még béna, de az nem lenne rossz, ha még nincs és csak én nem találom, hogy akire válaszolok, abból ótómatikkusan beidézzen.
Ott van a komment jobb felső sarkaban annak az avatarja, akinek válaszolsz. Ha rákattintasz, betölti az ő kommentjét.
Sziasztok!
Első post, teszt. :) Megoldható, hogy a háttér ne teljes fehér legyen? #CCCCCC már kellemesebb lenne.
Hoppá! A fórum értéke megduplázódott. :) Isten hozott! :)
Megnézem majd, mit lehet kezdeni a css-sel.
- üdv!
- jó így… ;)
Szerintem deklaraljuk, hogy design kerdesekben tms az illetekes, tekintve, hogy az egesz oldal az o otlete volt, raadasul o a grafikus. :)
és persze így tesz jót az arcbőrnek a 23" monitor :D
30" és nyilván :D
Ez az.
ha replay gombal írok valakinek, miért jelenik meg rendesen ujként is meg lenyitható fülben is. így kicsit káoszos nekem.
ez nekem is feltűnt már, egyetértek vele
Gondolom így egy kattintásra ki lehet listázni az egymásra adott válaszokat. Nekem tetszik.
ez viszont akkor úgy lenne jó, hogy amint kinyitod a fület, eltűnteti a másikat, így nem olvasod kétszer
szerintem nagyon zavaró.vagy automatikusan legyen ilyen ahogy most írunk. vagy pedig ugy legyen mint az imagazin.hu-n ahol egymás alatt maradnak az összetratozó kommentek.
Ha valami az admin felületről beállítható, nagyon szívesen átállítjuk. De a forráskódhoz nem fogunk nyúlni, úgyhogy a változtatási lehetőségeknek sajnos van határa. A fórumnak ez a belső logikája, ez sajnos így marad.