Sziasztok!
Hetvegen frisstunk! Pontosabbat sajnos nem tudok mondani mikor, amikor hozzajutok. :-D
Szokasos max 1,5-2 oras kiesesre lehet szamitani.
Nekem meg az jutott eszembe, hogy volna-e igény itt Raw-war-ra, mint régen a beszmacen volt?
Sok időm sajna nincs, de néha szívesen beszállnék, ha tartanánk:-)
En, mint aki nem igazan ert a fotozashoz, nagyon elveztem, miket lehet kihozni a fotokbol, nekem nagyon tetszik az otlet!
Mi pentaxos csoportban még mindig játszunk. De részemről mehet, van szavazó motor a fórumban?
Erdekelne egy RAW WAR topic?
- Igen
- Nem
0 voters
Termeszetesen! :-D
Már csak az a kérdés minden képnek új topicot nyitunk vagy egyben lesz az egész? Ki tolja fel az első képet?
Elso korben a tarhely kerdest kell megoldani, hamar betelik az a par GB, ami a szerver alatt van. :-D
Úgy mint régen mindenki felrakja a saját dropbox/gdrive… stb.
Az is egy lehetoseg, de az meg lehet eltunik, nem mukodik par honappal/evvel kesobb. En szivesen felajanlom az otthoni szerveremet, az egyetlen problema a 10Mb/s feltoltes (thx UnityMedia)…
Kérdés mennyire körülményes a feltöltés? Amúgy mennyi most a szerver tárhelye? mert igazából csak a RAWokat megosztja mindenki valahol maga a JPg képek már nem lesznek olyan hatalmas méretűek. (ha pedig a raw eltünik szerintem lényegtelen)
Mondjuk én régen sem vettem részt ezen és nem is vagyok fotós. Néhány képpel néha azért lehet elbíbelődnék. Viszont ha jól emlékszem, akkor a nyertesnek kell a következő rawot megosztani? Mert én nem szoktam (és lehet nem is tudok :D) rawban fotózni. Bár mondjuk a nyerés esélye meg nem áll fent! :)
Elviekben igen a nyertes adja a következő képet.
de regen is volt, hogy a nyertes tovabb paszolta a lehetoseget az o altala legjobbnak itelt keszitonek (ha jol emlexem)
Szoval akkor most lesz frissites.
Meg is tortent csendben es gyorsan.
Most vettem eszre, hogy iOS4.2.1/MobileSafari 5.0.2 alatt egyaltalan nem megy a forum. Nincs valami legacy mod? Legalabb ez az Apple forum mukodhetne osi Apple eszkozokon.
Blackberryn sem akar menni, valami tanúsítvány-hiba miatt.
Itt viszont latszolag nincs baj a tanusitvannyal, mert megjelenik a tartalma. Csak ures az oldal.
Nincs legacy mode. iOS 8+ kell hozzá.