GarageBand

A High Sierra óta a korábban készített GarageBand projectem nem szólal meg normálisan, mivel a korábbi hangszerek eltűntek (pl. Grand Piano Punchy, Steel String Acoustic + még egy csomó szintetizátoros és dobhang. Hasonló hangszíneket sem nagyon találok a mostaniak között, és elég macerás ezeken végigmenni…). Miért tűntek ezek el? Vissza tudom hozni ezeket valahogy?

Próbáltam TM-ből visszahozni egyelőre csak a Gar.B appot, de ugyanaz azzal is. Az “összes elérhető hang letöltése” meg nem elérhető az appon belül - pedig biztos, hogy nincs meg mind :(

Nem tudod, hogy melyik hangszercsomagban volt ez regen? Esetleg az Extra Content nevu csomagban? http://swcdn.apple.com/content/downloads/43/39/061-5890/y2FxthySsyd2PSt3zfZ4mz3XkbqdGZPDZc/GarageBandExtraContent.tar Ha letoltotted, akkor kitomorites utan lesz egy pkg, azt telepitsd fel, hatha ebben volt ez a hangszer.

1 Like

Köszi! Most teljesen “lepucoltam” a Gar.B-et (AppCleaner-rel) és úja felrakom. Korábban nem telepítettem mást, csak ami elérhető volt az app-ból. (Alap és az összes elérhető). Most újra felrakom, aztán meglátjuk… Telepíten a hivatkozott pkg-t is, ha az plusz, mert hangszerből sosem elég ;) Mégegyszer köszi!!!

Sok hangszer meglett a pkg-ből. Köszönöm! A könyvtárban “korábbi” alkönyvtárba rakta a most telepítetteket. De pl. nincs a “Hip Hop Kit”, “Steel String Acoustic” gitár, “Muted Electric Bass”, “Church Bell”, “Whirly”, “Solo Star”. De érdekes módon egy-két hangszer hangja egész jól szól úgy is, hogy a könyvtárban nem találom…

(Bezáráskor annyit ír, hogy a 117/137 EXS minta nem található és lehet, hogy nem megfelelően hallható…)

Az a baj, hogy tudni kellene, hogy melyik hangszert milyen csomagbol telepitetted, mert abbol lehet felrakni.

Sajnos, többet nem tudok a dologról :( Nem tudom, hogy tűntek el a dolgok - a High Sierra talán “letakarította”… Sok project nincsen, majd újra hangszerelek abból, ami van… Nem tragédia. (A pkg azért sokat segített!) Kacérkodom a Logic Pro-val is, de általában elég a GarageBand is nekem.

Nem lehet, hogy a Logic Pro-val telepítetted a korábbi hangkönyvtárakat? Ugyanis a Garageband felismerheti a Logic Pro hangkönyvtárat is. És fordítva is.

Sajnos nem. Még nem volt Logic Pro-m.