Görkori

10 év után ujra korit rendeltem magamnak :) (persze eddig is volt) jövőre tervezük barátokkal a balaton kerülő turát. Van még itt olyan aki esetleg korizik? :) vagy csak én maradtam gyerek?

Én már nem bírok! :D Idén elő sem vettem a korimat :(

Soha nem is próbáltam,viszont Balatont már kerültem többször (igaz biciklivel). A bicikli út elég nagy része finoman fogalmazva nem egyenletesen sima :) Korival nem tudom ez mennyire zavaró…

Nem tudom mennyire rossz, de sokan megkerultek mar.

Hany eve korizol/koriztal? Csak fitnessz?

Csak fitnessz és igazából sosem nyomtam. Tavaly kaptam egy korit (venni akartam, de adtak), csak azóta alig van időm sajnos. Most meg meleg van :)

Az nem gond, 10 évig toltam aggressiven, utána 5 év már csak gurulgatam :) az utolsó 5 évben pedig már csak nagyon ritkán vettem fel.

Jopar evig gorhokiztam, elotte volt par ugralos ev is. Mar joideje nem gurultam bar mostanaban gyogytornaszhoz jarok a terdemmel szoval necces a nagy visszateres, sajnos.

1 Like

Nekem a korizas egyet jelent a jegkoronggal… :-)

Az csajoknak van 😂

Ma megjott postan az uj mar otthon van du lekapom ha osszeraktam :), mondjuk remelem van otthon imbusz kulcsom :S

Nem szoktak hozzá adni? Mert én ugyebár kaptam a korimat, de ahhoz volt.

Amúgy van jégkorim is, imádok jégkorizni, de amióta megvettem a jégkorimat (kb 10 éve), azóta csak kb kétszer voltam max korizni :S

de van hozzá, most értem haza rakom is össze még munkás ruhában :D

Majd lekapom rendes géppel is, nem csak telóval :)

2 Likes

Ezzel akarod megkerülni a Balatont? Nem tűnik fitness korinak :)
(vagy hatalmas lábad van :D)

1 Like

Szép, csinos kis minták vannak a kerekén… Fiúsba nem volt? :-)

:D amugy fekete kerekel rendeltem es parameterekben csak ilyet tudtak kuldeni.

Powerblading, felaggressiv sin fitnesz kerekek. Abec9. Amugy marha kenyelmes en alig szoktam becsatolni a korit (regi megszokas. Egy fura rovidebb a sin mint a regi korimnal, 45-os kori de a labam 44 inkabb.

Ui.: 1x ev aggressiv korizas utan nem birom magam ravenni egy fitnesz bakancsra :) ez pedig valami brutal szep a Valo a korik apple-je. A hatso fogo resz bor olyan mintha egy bmw-bol szedtek volna ki es finoman bele van nyomva japan is (japan szponzoralt a “tervezo”).
Valo sk.2 keres ra ha erdekel meloban vagyok.

Igen, igazából a méretéből látom, hogy nem egészen fitness, de nem is agresszív.