HD Stream oldalak

Sziasztok!

Tudtok e olyan online oldalt, vagy letölthető programot, akár fizetőset is, ahol magyar HD sport csatornákat lehet nézni. Sajnos sok nem legális stream gyűjtő oldal leállt az elmúlt időszakban. Illetve ami van azon nincs magyar kommentár (ami nem lenne hátrány). Próbáltam a yettel és telekom tv-jét is pl. m4sport stream-et, de hiába mondják, hogy az HD, elég messze van attól ha az ember nagyobb képernyőn nézi. Létezik -e ezeknél jobb megoldás amiről nem tudok és nem ennyire tömörített? Köszi

Szia, kicsit szurkezonas tema ;), konkret csatornakat keresel, vagy esemenyeket szeretnel streamelni? van par megoldas focira, f1-re.

Szórakozásra, csak nézni. Nincs TV előfizetésem, szóval marad az internet, csak sport (ebben is csak foci) más csatorna nem érdekel. Régen volt ugye a sport365 oldal, de az sem volt soha full hd, igaz mindenféle nyelven feltették a stream-et (még magyar is).

Az M4 Sport kozvetlen nezheto illetve, az Eurosport csatornaira pl elo tudsz fizetni. De elo tudsz fizetni pl a Yetel TV szolgaltatasra (nem kell hozza mas Yettel elofizetes), vagy akar az ittott.tv-re is.

Ezekben a streamekben egy kozos van, nem lehet oket “osszegyujteni”.

Igen, köszi, ahogy írtam ezeket a köröket mér futottam, m4sport nem az igazi nagyobb képernyőn.
A Yettel is megvan nekem, plusz próbáltam a Telekom hasonló szolgáltatását. Teljesen azonos a minősége. Feltételezem az itt-ott.tv is ugyanazt a stream-et kapja. Szerintem akkor ezzel meg is válaszoltátok, hogy nincs olyan előfizetéses stream ahol jobb lesz a minőség mint pl. az online m4sport-on (ahol ugye messze csak az van amit épp adnak, tehát elég szűkös a kínálat foci ügyben :)).

Alibaba, aliexpress… 15 dollár egy évre az össze tv csatorna a világon…

1 Like

Nem tudom, hogy mennyit valtozott “mostanaban” az M4 sport, de kb 10 eve, szinte egyezett az ott jovo bitfolyam a levegobol foghato, hibatlan stream bitfolyamaval. Tehat, a szabvanyoknak megfelelo, 4/3-as subsamplingu 1080i jott belole, ami barmilyen meglepo, a valosagban 1440x1080i -t, azaz 1440x1088i-t jelent, ami meginkabb hasonlit az 1440x544p kephez. Abban az idoben a legtobb, kozvetlen broadcast celu kamera es egyeb technika is ezt a felbontast hasznalta, ha FullHD TV-rol volt szo. Nem lehet, hogy “ezt” latod?

Marmint azt, ahogyan ebbol az 1440x1080i-s(1440x544p) kepbol, elkeszul a tenyleg 1920x1080p, progressziv kep? Tehat lesz vizszintesen nagyitas, lesz deinterlace es lesz egyeb mas szures is.

Nem tudom, bár videós vagyok :), amit én látok az az, hogy bazira tömörített. Még a pixelek még csak csak megvannak, de nagyon zajos a kép. Persze lehet csak én vágyom túl szép képre és csak nekem mint szakinak tűnik ez fel. Teszteltem közben pl, a mindigtv.-t (ingyenes) illetve a telekomonline tv-t (ingyenes), utóbbi kicsit szebb, de az se tuti. Olyanra gondoltam, hogy az ember akár előfizet valamire és kap valami dobozkát valakitől (tényéről megoldás annyira nem érdekel) és olyan minőséget adna ez mintha rendes tv-n nézne valamit. Ahogy látom az összes net tv alkalmazás mind igyekszik a lehető legkisebb adattal sugározni.

Annyi egesz biztos valtozott, hogy azota joval tobben streamelnek, a szolgaltatok pedig nem tartottak lepest a nagyobb mennyiseg kiszolgalasara. Igaz ez mindre, Egy szombat este hivaatalso Netflix appal nem fogsz 4k minoseget nezni az kb szinte biztos.
Az M4 konkretan siralmas egy normalis ‘kaloz streamhez kepest’.

@jockey : pm-ben ha erdekel elmndom szivesen en hogyan hasznalom evek ota, foci az mindig okes (bar en azt sosem nezek;), nem magyar forrasu streamek, szoval nem lesz paliklaci

Ok. Jól hangzik. Megköszönöm, ha majd adsz tippett.

jöhet nekem is :smiley:

Egyébként én az https://onlinestream.live oldalt használom. Persze ezen nincs sok csatorna, főleg meg sport közül nincs szinte csak M4. Viszont valószínű, hogy az eredeti m4-et streameli tovább. Van Kodi pluginja, azaz Kodiban aránylag egész kényelmesen lehet nézegetni tv-ket.

1 Like

Eurosport player? Asszem pár napig ingyenes a próba.

Uraim

Sorry, the page you requested can not be found:(

A kepen ott vannak a keresoszavak rohadt sok ilyen termek van aliexpressen, de
“Iptv m3u” kereso szavakkal megtalalod ami neked tetszik.

Nem tv-t keresnek, hanem streamet.

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.