Hívószám kijelzés iPhone-on.

Ma egy új előfizetéses telefonszámot kaptam a Telekom szolgáltatótól. Korábban Vodafone kártya volt a készülékben. Mióta beraktam a kártyát, azóta nem jelzi ki azt, hogy ki hív, azaz végig ismeretlenként írja. Volt már újraindítva a telefon. Viszont a páromnak is lett ugyanilyen előfizetése, viszont az ő telefonján szépen kijelzi a hívó felet.
Az én telefonom iPhone 6+, iOS 9.3.1, í páromé iPhone 6S, szintén iOS 9.3.1.
Találkoztatok már ilyennel? Elvileg csak a hívás várakoztatást állítottam be a készüléken, semmilyen más telefon szolgáltatáshoz elvileg nem nyúltam. Próbáltam keresni a Telekom oldalon a beállítások között (plusz a Telekom alkalmazást is próbáltam iPhone-on), de egyik menüpont sem illett az én problémámhoz.
Mielőtt elküldtem ezt a posztot, még egyszer újraindítottam a telefont, de ugyanúgy semmi…
Sőt azt is tudom, hogy a Telekom pénzt kér a hívószám kijelzéséhez de az otthoni szolgáltatásnál van ez. Itt elvileg működnie kell (ahogyan a másik készüléken/előfizetésen működik is).

Időközben csak betettem a másik iPhone-ba a kártyámat és ott is ugyanúgy nem jelzi ki, hogy ki hív. Szóval egyértelmű, hogy szolgáltatói beállítási hiba lesz.

15 eve t-mobilenal/westelnel meg fizetni kellett a hivoszam kijelzesert havi dijat :). Persze ma mar biztos nem, szolj nekik!