Magyarországi Szerviz lehetőség HomePod Gén 1.
Tudtok elérhető szakembert aki javítja ezt az eszközt?
Apple Support?
Köszönöm, de az első generációs HomePodok már nem a támogatott kategóriában futnak. A hivatalos szervizek így sajnos nem játszanak. Az egészben az a bosszantó, hogy meglazult forrasztás és egy kondicseréről van szó. Most Szlovákiában találtam egy szakit aki vállalja, de nem szívesen küldözgetem, gondoltam hátha van egy hozzáértő itthon is.
Én is pont a napokban kerestem, nálam túl feszültség miatt pukkant el valószínűleg
Velük vedd fel a kapcsolatot ők mondták egyedül, hogy esetleg tudják nekem javítani bevizsgálás után. Persze nem bíztattak, mert gázos az alkatrész ellátottság.
Köszi őket is hívtam, de nem válalták. A legtöbb szerviz szerint nem szerelhetők :-(.
Mibol gondolod, hogy nem tamogatott? Egy csomo cikket talalok (macrumors vagy 9to5mac), hogy felrakta az iPhone X-t, az elso generacios AirPods-t es a HomePod-t az Apple a vintage listara, viszont ha megnyitom a vintage listat, akkor a masik ketto eszkoz rajta van, de a HomePod az nincs. Getting a service for your Apple product after its warranty has expired – Apple Support (AU). Szoval, szerintem a szerviznek kellene ezzel foglalkoznia. Melyik orszagban voltal szervizben? Mert a hivatalos szervizek kozul, nem szervizelhetonek fogjak latni a magyar es az osztrak szervizek is. Szerintem, legkozelebb, a nemetorszagi Apple Storeokban erdemes probalkozni (ahol nem forgalmazza, pl Magyarorszagon vagy Ausztriaban, ott a szerviz sem foglalkozik vele).
Itthon szerettem volna megjavítatni Magyarországon, de sajnos az a szervízek szerint valószínűleg nem életszerű, hogy én anno Németországban vettem egy készüléket, de már pár éve itthon élek, gondolom én vagyok az egyetlen:-). Illetve a hivatalos szervizeknél keresgetve feldobott egy 270 dolláros árat így látatlanba, az pedig nem elfogadható. Úgy tűnik ezt itthon nem lehet megugrani, jártam pár hivatalos apple forgalmazónál is ők úgy nyilatkoztak, nem javítható illetve még nem halottak olyan esetről aki ezt sikeresen abszolválta volna, nem lehet roncsolás nélkül szétszedni, az csak a YouTube videókban létezik :-).
Olyan orszag hivatalos Apple szervizeben, ahol nem forgalmazzak a keszuleket, ott folosleges probalkozni. Tehat hivatalos helyen, akkor fogsz ezzel sikerre jarni, ha pl. Nemetorszagban viszed be egy Apple Store-ba (szerintem, ok vannak a legkozelebb).
Van egy ismerosom, elektromuszeresz, foglalkozik apple termekek javitasaval.
Megkerdezem, hatha.
Nyilvan nem hivatalos szerviz, de szamtalan almas cuccot javitott mar sikerrel.
Ismerosom valaszolt, idezem:
" Persze, meg lehet javítani, amennyiben csak egy elkó kondival van gond az pikk-pakk cserélhető, forrasztás javítható. Csak egy gond van: a ráfordított idő. Javítottam már néhány HomePodot, szériától függetlenül irdatlan nehéz őket az effektív javításhoz szétszerelni úgy, hogy sérülésmentes maradjon a készülék. Amikor az elsőt szétszedtem jó három órába telt, a javítás maga nem volt 3 perc. Aztán összeszerelés, mindent összeragacsozni meg hőlégfúvózni, hogy olyan legyen amilyen volt. Szóval persze, meg tudom csinálni, meg lehet csinálni, de semmiképpen sem rövid határidővel. Ár tekintetében nem tudom mit lehetne mondani, rezsióradíj nyilván horror összeg lenne, inkább megállapodás kérdése. "
Ennyi informaciot kaptam tole. Ha kell az elerhetosege, privatban keress meg es elkuldom. Helyileg BP 3.kerulet amugy.
Igen ez jól hangzik és érdekel a dolog, a határidő abszolút nem releváns, mivel már közel fél éve itt pihen az irodámban és várja a megoldást.
Ez a téma automatikusan bezárult 60 nappal az utolsó válasz után. Az új válaszok már nem engedélyezettek.