hülye angolok, angol hülyék

a választás szabad
a vélemény is

Szerintem ezt így nem lehet megmondani. 12 éve Angliában élő jó barátom szerint az első párév biztos nehéz lesz, de utána lényegesen jobb (is lehet). Személyes véleményben annyit, hogy megértem őket a sok bevándorlót másképpen nem lehet megllítani.

Van egy olyan erzesem, hogy a kilepes parti politikusok is abban biztak, hogy nem lepnek ki. Bloffoltek, bebuktak.

egyrészt 3 (három) 0/00 (ezrelék) a bevándolók száma. ami ott kint ugye mást jelent, mint nálunk, mert a gyarmatoki miatt egyébként is elég színes a nép.
másrészt a “bevándorlók” dolgoznak az építőiparban, a szolgáltatóiparban és lassan az oktatás nagy részében is. két év múlva ezek nem fogna ott dolgozni, de akkor ki fog? mert az angolom évtizedek (de lehet, hogy évszázadok) óta nem dolgoznak.
harmadrészt putyin meg a usa sejelmesen elhúzza a száját és dörzsöli a kezét.

az a szép, hogy a hülye elszakadápárti főnök már most szabadkereskedelmet szeretne (ami ugya nem fog menni). és a sok hülyeangolokaongolhülyék most teszik csak fel a kérdést, hogy akkor mi lesz ezután.

Van egy jó cikk a hvg-n: http://hvg.hu/vilag/20160624_Ha_mar_buldog_muljon_ki_egeszenbrexit_eu_nagybritannia

A kintlévőket nem tartom valószinüleg hoyg haza küldik (eddig ezt kommunikálják) újak pedig válogatva mehetnek csak (ebben pedig igazuk van). Ez nem azt jelenti hogy holnaptol se-ki se-be, egyszerüen ugy mint kanadaban vagy új-zlandón jobban megválogathatják kit engednek be.
Személy szerint nem egy embert ismerek aki a szociális rendszeren élösködik/élósködött angliában (én is pároslábbal rugnám ki).

Szerintem meg emberi hulyeseg nyert… a kilepesre szavazok fele ugy at lett b@szva a palankon mint a huzat, es ami a legfelelmetesebb benne, hogy azt se tudja mivel jar ez az egesz. UK nekem eddig se volt egy szimpi hely.

Nagyon jol peldazza ez a dolog a modern vilag egyik komoly rakfenejet az informacios tarsadalom konnyu megvezethetoseget. Felretajekoztatasat. Mindezt a hatalom megtartasa miatt. Cameron bloffolt. Nem jott be. Igy most egesz europa szivni fog a tanulatlan, rendszerint mar nyugdijas, de elepesetben is szocialis juttatsokon elo, egyszeru emberek fals dontese miatt. Ahol az idos megvezetett valasztok tonkrevagtak az unokai jovojet, ha azok egyaltalan mast kepzeltek el mint az oregapjuk. Az viszont tuti, hogy nekik mashogy lesz mert nem lesz annyi bevandorlo munkaero akik fizetik az adokat amibol a nyugateuban megszokott szocialis szintet fenn tudjak majd tartani. El kell menni dolgozni. De nem is akar es nem is tud. Se tudasa se munkakturaja mert ahogh fentebb is irtak ezek mar generaciok ota nem dolgoznak. Ezt latja otthon. O sem fog. De akkor ki?? Akarcsak nemetoban a torokok aki felepitettek a modern nemetorszagot. Itt belgiumban ugyanez. Megfejelve, hogy az itteni agyatlan miniszterelnok kozli, hogy marpedig a minimalberrel egyenerteku segelyt nem fogja csokkenteni. Meggondolatlan, hatalomehes emberek iranyitjak a vilagot. Nem jo iranyba.

Ez hülyeség.

Hidd el Németországot nem a törökö építi fel :).

A hetvenes evek vegetol a a 80s vegeig. Ennek hozomanya meg a jelenlegi nemet futbalvalogatott is.

Azért a lengyeleket balkáni államokat még inkább megemlíteném.

Ez hülyeség, én tök jól eldumálok mindnekivel és nem került soha senki.