iCloud fenykepek

Mindenek elott bevallanam, hogy halvany fogalmam nincsen, hogy az ios-icloud, hogyan rendszerezi a fenykepeket a keszulekeken ill az iClodban, de lassan ott tartok, hogy atvaltok vagy a dropboxra, vagy a sajat Syno Nasomra.
Adott egy iPhone 4s, meg egy iPad mini3, (jah nem egyforma iOS verzio) ill az icloud sync be van meg kotve az Apertureba is a gepemen. Na most az,hogy az Apertureban teljesen erthetetlen modon jelennek meg ill nem jelennek meg bizonyos fotok egy dolog, de a keszulekek kozott is ugyan ez a helyzet. Az egyiken keszult kep vagy megjelenik a masikon vagy nem, de erre semmi rahatasom. Valaki erti ennek pontos mukodeset, esetleg birtokaban van annak a tudasnak, hogyan tudnek hathatosan kozbeszolni a torteneseknek azon kivul, hogy leallitom az egesz fotosyncet az iCloudbol egy laza gombnyomassal.
(vagy ez nagyon beszmecs tema?;)

Nekem ios-osx között akkor nem szinkronizálta le, amikor nem volt elég hely az eszközön. A másik amikor megtelik az iCloud tárhely. Ezt leszámítva egyébként én sem használom, egyből töltöm fel flickr-re a képeket.

Hat nem rossz otlet, ipad eleg fullon van de amiert “tollat” ragadtam az pont mai telefonos kepek nem jonnek at Apertureba. (vagy ha egyik eszkoz tele van akkor lenemul a teljes sync;S)
Flickr-re en mar csak a szerkesztett, valogatott kepeket toltom fel mappazva, szinten Aperutrebol syncelve, az mukodik is.

Lehet, hogy nem azonnal szinkronizál. Azt, hogy mikor csinálja, még nekem sem sikerült kideríteni.

1 Like