Ingyenes lett a StarCraft es a Brood War + 1.18 patch

Egy 2011 korul nyitott bug ticketemet zart le most a Blizzard, amiben anno azt jeleztem felejuk, hogy Lion alatt nem indul el PowerPC kodsorok miatt az OS X-es StarCraft es ezert Windows alol kell jatszani. Hat, ez most megvaltozott, mert kiadtak egy uj patchet, es ingyenesse tettek az egeszet.

3 Likes

Köszi! Ez volt az első kedvenc stratégiai játékom. Ahogy mondani szokták: instant get. :)

1 Like

Gyerekek. 10 perc alatt rommá vert az emberiség. Újra bele kell rázódnom :D
(főleg azután, hogy mostanában körre osztott űrcsatát vívtam, ahol gondolkodni kellett nem csak minél sebesebben kattintgatni :D)

1 Like

En is ujra nekiugrottam, de a feeling kedveert inkabb ezen jatszom. :)

1 Like

Jelen sorokat egy 2008-as non unibody matt, nagyfelbontasu, LED-es 17"-es MBP-rol irom Sierra alol, szoval a vizualis feeling ugyonez, csak a gep megnagyobb.

2 Likes

Probaltam a 2010-es 15" macbook pro-n, hat olyan furan nezett ki rajta. :D

Volt 1ghz 17" powerbookom de szeretem azt a gepet, meg a tulajdonosat mindig ismerem. Mondtam is neki ha egyszer elakarja adni szoljon :)

1 Like

Ha mar PPC. PB12"-n szerintem nekem is fennvan meg a StarCraft. Ez az uj patch mukodik meg a regi verzioval? Vagy mar csak intel only? A PB-t nem probaltad patchelni?

Amúgy egy dolgot nem értek. Ha már kiadták kijavítva és időt feccoltak bele, akkor miért nem csinálták meg, hogy nagyobb felmondással is lehessen játszani? És itt nem a jobb minőségű grafikája gondolok, hanem legyen nagyobb a térkép, és akár így kisebb objektumok, amik emiatt szebben néznének ki.

Az a Starcraft: Remastered lesz. Azt pedig en is penzert adnam :)

1 Like

Jogos :)

Egyébként így is tiszteletre méltó, hogy ingyenessé tették az első részt. És ami tényleg durva, hogy még mindig szívesen játszom (és nem csak én) ezzel a játékkal majdnem 20 év után is.

Tegnap este mi is toltuk vagy 2 orat. :-D

1 Like

Plussz ha valaki 4k monitoron jatszana elonyhoz juttna multiban.

Ha megjelenik a remastered, akkor tolhatnank majd multit, ugy latom azert sokunk kedvence volt ez a jatek. :)

Egyébként én is gondoltam erre, míg írtam a válaszom :) Hogy valószínűleg a “látótér” csökkentés is része a nehézség kialakításának.