iPad és külső tároló

Sziasztok,

gyerekek, lehetséges iPaddel külső maghajtót használni? Látja valami iOS-es fájl kezelő ezt a külső meghajtót? Melyik fájlkezelőt ajánlanátok?

Itt ez e HERE térkép, aminek a térképeit -ami 20GB- külső tárolóra tennénk, és internet nélkül is olvasható lenne a térképadat a külső tárolóról. Lehetséges?

Jailbreak nélkül javaslatot várnék!

Köszönöm

Szia,

Ez a kérdés bennem is felmerült régebben, de sajnos nem találtam normális megoldást, azóta nem néztem ennek utána. A HERE térkép kapcsán írnék, hogy szerintem max akkor 20GB ha minden ország térképét letöltöd, biztosan szükséged van erre? Ki lehet választani, hogy melyik országok térképét szeretnéd magadhoz letölteni.

Azt tudom, hogy vannak wifis külső tárolók, amit szóba jöhetnek, de szerintem a HERE alkalmazásnak nem lehet megmondani, hogy hol van a térkép amit keresnie kell (esetedbe a külső tárolón)

találtam wifis tárolót LaCie-nak van egy http://www.lacie.com/gb/en/products/wireless-storage/fuel/
igen, lehetséges, hogy csak akkor 20GB, ha minden ország térképe letöltődik.

Igen csak akkor olyan nagy ha nem akarsz foldkoruli utra indulni sok ertelme nincs, de meg akkor is talalsz valahol netet :).

Ui. Szertintem egyszerubb gyorsabb kenyelmesebb eladni az ipadet es venni egy nagyobbat.

Amugy programnal ugysem lehetne kulso meghajtora telepiteni fajlokat (jb nelkul 100%). Ezek amugyis wifin csatlakoznak szoval nem tul kenyelmes.

Esetleg meg camera connectedel lehet valahogy sd kartyat olvasni, de programot akor se lehet telepiteni.

Jól mondja, venni kell egy “rendes” tabletet, amit fillérekért lehet SD-kártyával bővíteni. :P

2 kedvelés

Bruhaha

:D Komolytalanok vagytok Titi :), egyébként is egy barátom vette, az infó nem nekem kell…