Ipad és nyomtatás

Sziasztok! Lehetséges-e ipad(2)-ról nyomtatni nem air nyomtatóval? van egy camera connection kit-em annak az usb-s részével próbáltam de nem ismeri fel a nyomtatót (canon mp280).

Szerintem nem.

ha bonjour nyomtatóként megy, akkor asszem igen

ugy nem engedi :(

https://www.decisivetactics.com/products/printopia/

Ezzel meg lehet osztani nem AirPrint kompatibilis nyomtatókat iOS-es eszközök felé.

Nálam ez sem megy, végignéztem jópár videót, nem is látom az ipadon a nyomtatót. Aztán rájöttem mi a baj, a modem wifi-ét használom nem a routerét, bekapcsoltam a routeren és láss csodát, működik. olyan rég óta használom a modemes wifit, hogy teljesen megfeledkeztem erről :(

1 kedvelés

Én egyszer 15 percig próbáltam egy routert elérni sikertelenül mire rájöttem, ja nem is volt áram alatt… Azóta is szakadok ezen :D:D

1 kedvelés

Anyum felhiv nem szol a hangfal pc-n
30 perc telefonos segitseg utan (talcan aktiv e a hangszoro ikon, menuben fel van e veve a hang. Flash plugin megnezes…

  • es anya a hangfal be van kapcsolva?
  • jaaaaa…

Azota is megemlitjuk mindig :D

1 kedvelés

kerdes vala:
hogyan lehet egy HP wifis, airprint kepes nyomtatot nyomtatasra birni iosrol???
nem a neten talalhato es egyebkent meg magamtol is rajovos metodus szerint nem (barmilyen nyomtatni kepes app, nyomtatas, a telo nem talal nyomtatot, ha a router wifijen allok ha a nyomtatojen) -mehetne a duhongobe is csak allandoan nem akarok odairni :)
kosz

Nyomtaton ez a feature bekapcsol es orul. En ellenoriznem pl egy bonjour browserrel (van macra is es iOSre is), hogy latszik-e a nyomtato esetleg latszik-e barmilyen bonjouros eszkoz (pl masik mac, apple tv). Ha nem, (ez elo szokott fordulni), akkor ki kell deriteni, hogy a multicast forgalmat mi vagy ki szuri.

1 kedvelés