iPad frissítés 2020 ősz

Azért ez elég brutálisra sikeredett szerintem. A standard iPad nagyon jó vétel lett, az új Air meg olyan, hogy elgondolkoztam azon, hogy lecserélem rá a mostanit, ami az előző generáció, pedig soha életemben nem csináltam ilyet. Ezek után nem tudom, milyen proci lesz az új Proban.

2 kedvelés

Én is gondolkozom már egy ideje egy ipad vásárláson, és nagyon vártam, hogy pen2 támogatással jöjjön ki az új air, most még azon vacilálok, hogy használt 2018-as pro vs 2020 új air legyen.

2020as air

1 kedvelés

A 2018 pro a faceId-val tud többet a mostani Airnél. Meg négy hangszóró van benne.

Amúgy az az érdekes, hogy már az első iPad Pro is brutális sikeredett minden téren. Mármint persze azért azóta jöttek ki újabbnál-újabb újítások, de valahogy azok nem vonzanak, pl kamera, Face ID, kettes cerka, tok, kijelző, stb… . Szóval az 1. gen iPad Proról csak akkor fogok váltani újabbra, ha teljesen megszűnik a szoftveres támogatás, addig nem. Bár akkor meg már valószínű hogy ez az Air lesz, mert tényleg nem nagyon látom értelmét az iPad Pronak. Majd talán az iPhone bejelentéskor kapunk új iPad Pro-t, ami meg az Air-re pakol rá. Kíváncsi leszek ezek után.

Amúgy még arra leszek kíváncsi, hogy ha iPad Proba beutál procit tesz az Apple, akkor mivel fog tudni többet majd a mac?

Másik, amin elgondolkodtam ma, hogy ha már Apple CiciCon procin fog futni (vagyis már fut) az Xcode, akkor iPadre is kiadják majd az Xcode-ot?

:)) Csak ne ülj rá, azt olvastam, ez a Pro case szeret elhajlani. Főleg a rózsaszín. Állítólag ez már Smart Alumíniumból van, tudja magáról, hogy rózsaszín. :P

3 kedvelés

Nekem is iPad Pro-m van, bár rajzhoz jobb lett volna a nagyobb, de így is szuper választás.