iPad jelkód elfelejtve + irányított hozzáférés

Sziasztok,
Az történt, hogy a kisfiam (10) valahogy bekapcsolta az irányított hozzáférést az iPad-jén és amikor ezt ki akarjuk kapcsolni, akkor jelkódot kér. Namost az van, hogy én nem emléxem, hogy jelkódot állítottam volna be ezen az eszközön, és a gyerkőc sem emléxik arra, hogy lenne jelkódja. Én nem tudom, mit nyomkodott, mindenesetre we got stuck here.
Mert az OK, hogy ha elfelejtettük a jelkódot, akkor eszerint a cikk szerint újra tudjuk húzni az eszközt. Ez OK, ezt megcsinálom, nem gond. Viszont a leírás azzal kezdi, hogy kapcsoljuk ki az iPad-et. Itt a bibi, mert a felső gombot hiába nyomjuk, nem reagál semmit - valószínűleg az irányított hozzáférés bekapcsolt mivolta miatt. Azaz kikapcsolni sem tudjuk (nem főgomb nélküli, úgyhogy nem a hangerő+felső gomb kombót kell nyomni).
Nekem más ötletem nem volt, mint hogy megvárjuk, míg lemerül és akkor dugjuk egy gépre a csatlakoztatjuk egy iTunes-hoz.
Esetleg más ötlet…?
Köszönöm!

Ugyan tipust nem irtal, de a Home + Power ha vannak ilyen gombjaid elvileg segithetnek abban, hogy ujrainditsd. Szerintem az iTunes nem fog szobaallni az eszkozzel, csak ha DFU modba rakod, ha be van kapcsolva az Activation Lock.

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.