iPhone 4S-t érdemes?

Igencsak leértékelte a Telekom egy online akció keretében. Tudom nem a legfrissebb fejlesztés, de erre fussa. Megkapja az iOS9-et? Meddig marad támogatott készülék? Pl. AppleMusic miatt (is) térnék vissza iOS-re. Ez még évekig használható marad? Az asztali gépen futó Safari linkjei/jelszavai szinkronban lennének oda-vissza?

Nem.

meg.

Szerintem ez lesz az utolsó oprendszer rá.

Ez jó kérdés, talán használható lesz pár évre.

Szerintem addig működni fog, míg El Capitan és iOS9-et fogsz használni. Ha valamelyikből újabbat fogsz használni, akkor már kérdéses lesz a dolog.

Szerintem csak akkor érdemes megvenni a telefont, ha tényleg iszonyat jó az ajánlat. Egyedül annyi a baj, hogy később szinte eladhatatlan lesz a telefon.

early 2008-as imac-em van, sanszos, hogy az El Capitan lesz rajta az uccsó OS X.
Köszi az infókat!

~3-4k 10havi részletre szerintem jó ajánlat.

Nagyon lassu lesz. Ugyhogy csak semmi kapkodas… :D

1 Like

Nem biztos, hogy lassú lesz, mert elvileg arra mennek rá most az iOS9-nél.

Van a csaladban 4S. Az iOS 8-at mar nem is tettuk ra, a 7-es is tetulassu rajta. Egy haverom bator volt, feltelepitette, most iPhone 6-ja van. :D

Persze attol meg lehet, hogy a 9 hasitani fog…

Azt ígérik… :)

Az ios 8(.2) jelentősen gyorsabb, mint a hetes

olcsó húsnak… persze ha megvan régóta akkor még mindig tök jó lehet egy 4s, de már újonann nem vennék semmi képpen.

Most láttam nemrégen egy hirdetést, miszerint egy frissen kicserélt (asszem függő) iPhone4S-t 60eFt-ért árulták. Most hirtelen rákeresve is találtam hirdetéseket ennyiért. Szóval a telekomos ár az jó vételnek tűnik, kb 1-2 év múlva lesz annyi a használt ára.
Viszont gondolom 8GB-os, szóval az elég kevés, csak nagyon nagy megkötésekkel használható.
Ha ennyi keret van rá, szerintem akkor érdemes megvenni.

mivel ennyi az új ára szerintem nagyon gyorsan le fogja nyomni a hazsnált piaci árát a telónak, 2 év mulva inkább 30e lesz az a telefon :)

Ezt mondom én is, hogy akkor is megéri, mert most kb akkori használt áron jut hozzá, szóval ha két év múlva is el akarja adni, akkor lehet fog annyit kapni érte, amennyiért vette.

Nem eladni akarom, ezen kár filózni mennyi lesz az ára 2 év múlva. A 3G-m is kitartott vagy 4-5 évet. Mire nem elég 8GB? Bőven elfér rajt 1-2 album, pár fotó, néhány játék/program (tilitoli logikai, nem 3D csilivili). Szerintem még lötyögni is fog rajta az üres hely :)

Megnéztem volna, hogy az 5C-t hogyér adják, de eltünt a kínálatból. + Attól félek, hogy ezek az utolsó normál méretü telefonok…

Én sem fogom eladni szerintem soha az iPhone4 készülékemet. Inkább csak arra akartam kilyukadni, hogy ár-éték arányban tényleg jó az ajánlat.
Nekem 16GB-os volt az iPhone4, szenvedtem is rajta, unokaöcsémnek (még 14 éves) már két éve van ilyen telefonja, mármint 8Gigás, és mindig szenvedett vele, hogy kevés a hely. Bár az is igaz, hogy ő rengeteg játékot akart rátenni nyilván :)
Aztán ott van a főnököm. Ő most vett sima iPhone5-öt, 8GB-osat. És azt mondta, hogy neki elég ez a hely bőven.
Aztán az iOS9-től pedig bejön egy olyan funkció, ami tovább csökkenti akár felére is az alkalmazás méretét. Tehát még jobban ki lehet majd használni a helyet.

2 Likes

Viszont ha rendszeresen videozol foleg nyaralaskor, nagyon keves a 8gb, nekem is volt tapasztalat.

Nem próbáltam még a Flickr-t mobilról, de elvileg lehet feltölteni videót rá. Legalábbis weboldalról asztaligépről lehet. Ha ez működik, akkor csak egy wifit kell találni és naponta fel lehet tölteni az elkészült képeket/videókat és ez sem probléma.

akkor már dropbox, de azért nyaraláskor ez nem mindig adott, meg nem is biztos hogy ezzel szorakoznék szivesen.

Na bumm. Amig este tölti magát, áttöltöm noti-ra, vagy felhőbe.
Anúgy se szoktam videózni, max pár másodperces snittet, ha éppen látok valami érdekest.

akkor hajrá nekem 2 évig volt 8gb ésa végére már nagyon kevés volt. most ez a teló barátnőmnél van aki viszont teljesen jól el van vele, igaz mellé van egy 64gb-os ipad is.

1 Like