iPhone biztonsági mentés

Van egy probléma ami már elégé régóta idegesít, ha a telomat feldugom gépre akkor automatikusan mindig csinál akar egy biztonsági mentést a gépre. Pedig minden egyes alaklommal megállítom és átrakom a pöttyöt hogy iCloudba készítse el ne a gépre, ezt miért nem képes megjegyezni ez a nyomorult mac os?

Biztos, hogy a telefonodon be van kapcsolva, hogy az iCloudba mentsen? Tehat, tuti, hogy a kis kapcsolo tenyleg be van kapcsolva? Nyomtal Sync-et a pipa atallitasa utan? (szerintem, ez a beallitas a telefonon van tarolva).

Igen be van nyomva, de most kikapcsoltam és ujra bekapcsoltam, a gépen pedig már 100szor megnyomtam átállítás után a szinkronizálást.

A felbemaradt backupot esetleg torold le kezzel, lehet, hogy ugy van vele, hogy ott egy felbehagyott backup, be kene fejezni.

Már legalább 10szer letöröltem és ujra csinálta. Próbáltam már mindent, hogy végig csinálja direkt és töröltem. ki be kapcsolgattam.

Tudom hogy ez nem segít de nekem ugyanez van visszafelé :frowning:
A gépre szeretném menteni de minden alkalommal amikor összedugom Őket a “mentés iCloudba” az aktív. Én is minden megoldást kipróbáltam :frowning:

Cseréljünk telefont :rofl::joy::rofl:

6 Likes

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.