Iphone csengőhangok

Iphone 13 mini-re akartam telepíteni csengőhangokat. Összekötöttem USB kábelen egy iMAC asztali géppel és “valami” történt a csengőhangokkal. Gyakorlatilag az összes zeneszámot bemásolta a csengőhangok közé. Amikor hívásnál “csörög” a telefon, a teljes zeneszámot lejátssza, pedig csak 30 másodperc lenne az engedélyezett. Ha 3 perces a zeneszám, akkor 3 percig csörög a telefon…nem tudom másik ipahon telefonon megismételni…

Regen (10 eve?!) volt olyan trukk, amivel tudtal ilyet produkalni. Az iTunes nem engedett hosszu csengohangot behuzni, de ha belehuztal egy rovidet, majd megkerested, hogy a filerendszeren hova tette ezt a filet, akkor ha ezt felulirtad, es ezutan szinkronizaltal, akkor boldogan felmasolta a hosszabb zenemuveket is csengohangnak.

Köszi, hogy válaszoltál. Sajna(?) az iTunes már a múlté. Az iMAC file kezelője nem nagyon barátságos. legalább is még nem ismertem ki, mert Windowsról menekültem át az “Almához” és ezt bizony szokni kell. Még a ForkLift sem tudja megjeleníteni a telefon teljes file rendszerét (…vagy azt sem ismerem még, mint a Win TotalC-t, amit eddig használtam. DE a nehézségek ellenére nem mennék vissza a Win 11-hez)