iPhone/iOS "butítás"

Sziasztok,
Nagymamám (91) kórházba került, és még jónéhány napot ott fog tölteni. Felépül, efelől nincs semmi kétség (köszi a jókívánságokat), azonban rettenetesen unatkozik, ezért előkotortam egy régi iPhone 5S-t, és feltettem rá egy szekérderéknyi hangoskönyvet, és az Accessibility-ben beállítottam a lehető legnagyobb betűméretet.
Az érintőképernyő kezelése még csak-csak megy neki valahogy, mert tök vagány a nagymama, otthon még fészbúkozik is, meg drótpostázik, de az iOS ilyen-olyan tippjei, a Music alkalmazás számtalan javaslata, stb. időnként zavarba ejti, és őszintén szólva én sem várom el tőle, hogy válaszoljon az ilyen kérdésekre, hogy akarja-e használatba venni az Apple Music-ot, meg a nemtoménmit.
A kérdésem a következő: le lehet-e “butítani” az iOS-t úgy, hogy hagyja már békén a felhasználót az intelligens kérdéseivel, meg az ilyen-olyan fícsöreivel. Csórikám csak hangoskönyvet szeretne hallgatni, oszt kész, ennyi az igény.
SIM nincs benne, Airplane módba tettem, az összes olyan gyári appot, amit lehetett, letöröltem róla, és tényleg nem kell más, csak a Music alkalmazás, és az, hogy a hangoskönyveket hallgatni tudja.
Szóval: iOS simplification, hogy még egy 91 éves nagyi is tudja kezelni :)
Ha van ötlet, akkor csak egész bátran.
Köszi.

Nincs abban a fiokban egy iPod?

1 Like

Hú basszus, hogy ez nem jutott eszembe!
Megnéztem: nincs.