Két feliratfájl párhuzamos futtatása

Sziasztok, arra keresek megoldást, hogy két feliratfájlt, lehet -e egymás mellett futtatni, valami alkalmazásba? Pl.: az egyik egy angol feliratfájl, a másik magyar. Szeretném párhuzamosan olvasni a feliratokat. Köszi! (Valami szöveg”kezelő” alkalmazásra gondoltam.)

Esetleg a ketfajl osszerakni egybe?

Üdv a világomban @zoombeee! :-D

Nálunk is ilyen helyzet van, hogy két feliratfájlra van szükség. Erre egy francia faszi átalakított php scriptjét használom:

http://playtime.hu/srt2ass/ (az eredeti: https://pas-bien.net/2srt2ass/ )

Két formátumot tud csinálni. Az egyik az ASS, ami desktopon jó, a másik meg WebVTT ami chromecastre jó (meg gondolom egyéb webes megoldásokra)

Próbáld ki, hátha bejön valamelyik a kettő közül:-)

Szuper! Köszi gergoo! Kezdetnek jó lesz. Bár én elsősorban csak olvasni akarom a két párhuzamos szövegrészt, de már így, a filmen látva is nagy segítség a tanuláshoz ez a script. Nagyon köszi- még 1x!

1 Like

Akkor estleg valamilyen feliratfordító program kell neked. Melóhelyen vagyok, ide nem tölteném le, de nézd meg ezt, hátha segít:

http://www.aegisub.org/

Felirat időzítéséhez a Jubler-t használom: az általad ajánlott Aegisub is hasonló. Megnézem, hogy mit tud… De szerintem egy “gombnyomásra” nem fogja összefésülni a két fájlt, vagy egymás mellé rakni két külön ablakban. De köszi mindenképpen!

A textedit app megnyitja a script által kreált ass kiterjesztést: nem a legszebb, de a semminél jobb. 👍

Próbáld meg a vtt-t, az egy fokkal talán szebb belülről

1 Like

A WebVTT file tényleg sokkal szebb, átláthatóbb! Köszi a tippet!

1 Like

Próbáld meg az IINA Playert ebben van 2 fájl párhuzamos futtatásának lehetősége
IINA player

1 Like