Logic Pro X

Tags: #<Tag:0x00007f8a1b852210> #<Tag:0x00007f8a1b8520d0>

Mit szóltok a Logic (10.2) újdonságaihoz: pl Alchemy szintetizátor beépítése?
Én még nem próbáltam ki, nem is tudom mikor lesz rá időm, viszont ez eléggé érdekes, hogy beépítették ezt a szintetizátort. Korábban én is használtam, szerintem egész jó cucc volt. És remélem kijavították a betegségeit is.

Mar nem nagyon mozgok a temaban de leszek beszelgeto partner, ugyse sokan vagyunk itt audio orientaltak. Haza erek ranezek :)

Egy kerdes lehetseges a logicot nem a rendszer particiora telepiteni?

Mármint gondolom a tartalomra gondolsz…
Ezen korábban sokat gyötrődtem, de akkor nem találtam megoldást. A gond az, hogy beépül az összes szoftverükbe és a tartalmat csak egy bizonyos helyen keresi. Nem lehet megadni neki, hogy máshonnan vegye. Vagyis ezt még anno a Logic 9 körül jártam be, azóta nem foglalkoztam a kérdéssel. De ha olyan gépet veszek valaha, ahol kicsi lesz a “main” winchester (ssd), akkor ez a kérdés számomra is iszonyat fontos lesz.

van egy fajta alias könyvtár amivel át lehet linkelni (de ez terminalos prancs) régen bach segített benne hátha erre téved :)

Valószínű akkor a sima szoflink lesz, mert a hardlink esetében mindkét helyen megvan az adat… Szóval az egyszerű:

cd /konyvtár_ahova_be_akarod_allitani
ln -s /eredetihely ./

Fontos, hogy az “eredetihely” a gyökértől kezdődjön. De egyébként sok szoftver nincs felkészülve a softlinkek használatára.

Talan csak a "sablon manipulalo sszintetizator’ hianyzik belole :)))
bocs
ON

1 Like

Sziasztok,
Adott két darab audio region-fade in-el de nem “végzi el a műveletet” hanem simán max hangon játsza le a klippet az elejétől.
Volt ilyen másnál is?

Nincs esetleg automatizálás bekapcsolva?

Nincs. A poén az, hogy miután elindítom a programot akkor egyszer jól játsza le de aztán megint maxon játsza le.

Szia, a “Delete All Fade Files”-t próbáltad már? Ha igen, akkor nincs ötletem.

Nahát, közben “utánajártam”-ha valakit érdekel: Ez egy gitársáv és van rajta egy Bias Amp au, ami valamiért felerősíti a fade in közben is a jelet csak nem torzít még a torzító. Ahogy a Biast kikapcsotam már működik is rendesen minden.
Köszi a segítséget!

Most néztem, hogy 2 napja kaptam egy emailt, hogy a Logic Studio és Mainstage (2) nem fut High Sierran. Persze az újabbak már igen, csak érdekes…