Login avatar eltűnt

legutóbbi frissítés óta eltűnt az “avatarom” a bejelentkező oldalról… ötlet?
köszi

„Tedd vissza, fiam!” :slight_smile:
(újabb ki-bejelentkezés, újraindítás, esetleg safe boot…)

1 Like

(újabb ki-bejelentkezés :heavy_check_mark:, újraindítás​:heavy_check_mark:, esetleg safe boot… ez még nem volt)

tudom, first-world.problem, de akkoris… így olyan béna :unamused:

Csak az olyan “tudatlanoknak”- mint én.

Mi az a “avatarom”? Milyen oldalról? Milyen op. rendszeren?-próbáld meg Magyarul…

minden normális ember érti, okoskodni menj a szifonra…

1 Like

Eddig nem igazán kellett moderálni, remélem ez így is marad…

4 Likes

Pedig kellene ! “qwertzu” felfogása szerint én sem érezhetem magam normális embernek. Fogalmam sincs hogy mi az az “avatarom” . A “menj a szifonra” kifejezésről nekem a szódavíz jut eszembe ami lehet hogy a mai világban sértés ? Az avatar talán valami film volt aminek a demója nekem elég volt arra hogy ne érdekeljen. De mi köze a számítástechnikához ?

1 Like

Tisztelt gwertzu !
Ez az oldal a segítségnyújtásról szól és nem a sértegetésről !
Sokan tesznek fel “buta” kérdéseket és mindenki megpróbál finoman válaszolni. A másik sértegetése nem illik ehhez a segítőkész közösséghez ha neked ez nem megy akkor “menj a szifonra” . Fogalmam sincs hogy ez mit jelent. Nem ismerem “projektvezeto” fórumtársat engem is és gondolom minden jó érzésű embert sértett a hozzászólásod.

Vissza a témához: nekem Airdrop küldésnél a laptopom ikonja megjelenik, a céges M4 mini ikonja viszont nem, csak egy üres fehér kör látszik… Mindegyiken a saját icloudommal vagyok bejelentkezve, mindegyiken macOS 15.4 van. Kezd bugos lenni az ecosystem a UX oldalról. Nem beszélve a VPN menüről… Jobs már kirúgott volna jópár mérnököt ezért :slight_smile:

na ez is fura, ot nekem a “céges” monogram jelent meg (gmailes fiók/cím), és a családi megosztásnál is… vmi ezzel kavar be…