Mac Pro 2010 hangkártya probléma

Fentebb irtak ez a ram nem jo bele, csak a 800mhz-es. (Mar mint a nemet)

Az amerikait meg nem hiszem el amikor mindenk 260-300 dollare adja akkor o meg 60-ert.

A német linket elrontottam, javítva.

Az USA-beli árakat elnézve 900–1.500 Ft-ért (+ járulékos költségek) kapsz 1 GB-ot, a fenti adatok légből kapottak, vagy nálam más a zinternet.

Szerintem te is találsz, ha akarsz, ha nem ezzel a hozzáállással nyomnád.

Elsonek en is azt mondtam hogy olcso.
Hetfotol csutortokig szallodaban lakok es melozok, nem telon kivul nincs nalam mas.

Ismeretbővítésnek: batch mp3-konvertálásnál 12 mag / 24 szál, mind 100%-on, tápegység 1-es vonal teljesítményfelvétele 186-ról 336 wattra emelkedett (5,1-es MP 2,66 GHz).

Nem… iPod 12 maggal, külső tápegységgel :slight_smile:
Idézem:

[quote=“Titi, post:104, topic:809”](5,1-es MP 2,66 GHz).
[/quote]

1 kedvelés

Utólag javítottam, hogy ne szaporítsam feleslegesen a bejegyzések számát, mint egyesek. :)))

Fecka, hát vegyél egyet, de jól meg kell nézni, érdemes-e 12 magra költeni. Én is jobban jártam volna egy 6 magos 3,46 GHz-essel.

De kb. olcsobban veszel egy hasznalt 4,1 vagy 5,1 modellt, mint a majdnan bejelentett uj gep aranak az AFA erteke.

1 kedvelés

Attól függ… Jobb helyeken kapsz.

Szerintem kb ugyan annyi lesz, csak azért az árért mégnem kapsz egy 5k kijelzőt is.

Linkeld kerlek azt a 12 lemezes szervert amit venni szeretnel, de tudod mit legyne csak 8 lemezes.

Akkor nekem mákom van, hogy ajándékba kaptam egy Mac Pro 4,1-es (Early 2009) 2x2,26 GHz Quad-Core Intel Xeon-t 12GB rammal? :)

3 kedvelés