Fentebb irtak ez a ram nem jo bele, csak a 800mhz-es. (Mar mint a nemet)
Az amerikait meg nem hiszem el amikor mindenk 260-300 dollare adja akkor o meg 60-ert.
Fentebb irtak ez a ram nem jo bele, csak a 800mhz-es. (Mar mint a nemet)
Az amerikait meg nem hiszem el amikor mindenk 260-300 dollare adja akkor o meg 60-ert.
A német linket elrontottam, javítva.
Az USA-beli árakat elnézve 900–1.500 Ft-ért (+ járulékos költségek) kapsz 1 GB-ot, a fenti adatok légből kapottak, vagy nálam más a zinternet.
Szerintem te is találsz, ha akarsz, ha nem ezzel a hozzáállással nyomnád.
Elsonek en is azt mondtam hogy olcso.
Hetfotol csutortokig szallodaban lakok es melozok, nem telon kivul nincs nalam mas.
Ismeretbővítésnek: batch mp3-konvertálásnál 12 mag / 24 szál, mind 100%-on, tápegység 1-es vonal teljesítményfelvétele 186-ról 336 wattra emelkedett (5,1-es MP 2,66 GHz).
Nem… iPod 12 maggal, külső tápegységgel ![]()
Idézem:
[quote=“Titi, post:104, topic:809”](5,1-es MP 2,66 GHz).
[/quote]
Utólag javítottam, hogy ne szaporítsam feleslegesen a bejegyzések számát, mint egyesek. :)))
Fecka, hát vegyél egyet, de jól meg kell nézni, érdemes-e 12 magra költeni. Én is jobban jártam volna egy 6 magos 3,46 GHz-essel.
De kb. olcsobban veszel egy hasznalt 4,1 vagy 5,1 modellt, mint a majdnan bejelentett uj gep aranak az AFA erteke.
Attól függ… Jobb helyeken kapsz.
Szerintem kb ugyan annyi lesz, csak azért az árért mégnem kapsz egy 5k kijelzőt is.
Linkeld kerlek azt a 12 lemezes szervert amit venni szeretnel, de tudod mit legyne csak 8 lemezes.
Akkor nekem mákom van, hogy ajándékba kaptam egy Mac Pro 4,1-es (Early 2009) 2x2,26 GHz Quad-Core Intel Xeon-t 12GB rammal? :)