MacBook 16” kijelző hiba - mi a teendő?

Adott egy fél éves Pro 16”. A kijelző sarkában olyan, mintha olaj lenne a képernyő plexi mögött. A képernyőn függőlegesen egy csík sokkal sötétebb. Kép csatolva, nem szép…

Ez képernyő csere lesz? Ha igen, valaki sejti, hogy mennyibe kerül egy új kijelző? (Úgyis alacsony a vérnyomásom…) 2021-es retinás modellről beszélünk…

Ez mindenképpen külső behatás? Nem emlékszem rá, hogy valami rendellenes történt volna.

image

Hello!
Üdv a fórumon!
Ha garanciális a gép, akkor vidd be szervizbe és kicserélik.

2 Likes

A csik recoveryben is ott van? A sarok az tenyleg ugy nez ki, mintha folyadek lenne.

1 Like

Sajnos igen… ott a csík recoveryben is. Ha kiszárad (mert egyre kisebb a folt alul), meg tud javulni? Vagy ez a kijelző kuka?

A folyadektol fugg, hogy ki tud-e ■■■■■■■■■ Mivel azt mondod, hogy fel eves, en mindenkeppen felkeresnem a szervizt, hogy igy nez ki. Itt, ugye ketto dolog lehet, belekotnek, hogy folyadek erte (gondolom, ezt mar meg fogjak tudni mondani ott), es fizetned kell erte, garanciaban cserelik. Illetve, ha en lennek a hivatalos szerviz, akkor en visszautasitanam a folyadekkaros gep barmi nemu javitasat.

Hát ha folyadék, akkor a gariról ennyit :frowning:

Egyébként miért utasítanád vissza a javítást? Nem reális a javítása?

A gepnek, folyadek eseten barmi baja lehet. Tehat, attol, hogy en kicserelem a kijelzodet, lehet valami mas pl 1 honap mulva korrozio miatt tonkremegy. Akkor ugye, mivel ugye vonatkozik szavatossag a javitasra is, ezert ugye megint visszajossz, es itt mar kialakulhat a vita, hogy most kinek a felelossege, hogy megint tonkrement… Tehat tul sok baj lesz vele a jovoben, emiatt biztos, hogy anyagilag nekem, mint a szerviz, nem eri meg.

Viszont mivel nem vagy benne biztos, hogy folyadek, hiszen azt irtad, hogy nem emlekszel ra, ezert en visszavinnem, allapitsak meg ok, a folyadekot. Ha meg garos a gep, sose szabad azon gondolkodni, hogy ne vidd vissza (kiveve persze, ha tudatosan rontottad el :D)