Macbook Pro M5

Lecserélődött az M1 Pro -es MBP-m egy M5 MBP-re.

Gondoltam, letesztelem, mennyivel gyorsabb. Cinebench-et indítottam mindkét gépem. Persze, jelentősen gyorsabb, de amíg az M1-en be sem indul a ventilátor, az M5-ön meg átvált repülőgép üzemmódba.

Ez normális, vagy mielőbb vigyem vissza? (nyilván költői kérdés, de régen hallottam MBP ventilátort így fújni)

A sima, nem Pro MacBook Pro az egy low-end modell, 1 darab fannal, amit hanogosabban jarat, mint a Pro vagy Max MacBook Pro, amiben ketto darab fan van es azokat tekeri alacsonyabb fordulatszamon.

ahhh. így már érthető…

(a fiam jól járt, hogy megkapta az m1 pro-t :slight_smile: )

Ide jutottunk! :slight_smile:

Igen, tobb evtizede, csak egy peldakent a vilagito keyboardot, a PC Card slotot es az ambient light sensort es a Dual-Link DVi-t is nelkulozo PowerBook G4 12”-vel, vagy akar a 2008-as Express Card slotot nem tartalmazo 13” MBP-vel es igy tovabb a MacBook Air procikat megkapo, 2 Thunderbolt portos, szinten 1 ventillatoros 13” MBP, ami jelentosen gyengebb volt, mint a 4 thudnerbolt portos, 2 ventillatoros, szinten 13” kijelzovel rendelkezo “testvere”. Meg kell nezni, hogy mit vesz az ember.

Ez a téma automatikusan bezárult 60 nappal az utolsó válasz után. Az új válaszok már nem engedélyezettek.