MacBookPro mid 2012 QuadCore i7 dGPU kerestetik megvételre

Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét és a türelmét!
Megvan a “független” számlás MBP (85W-os MagSafe töltő + garancia + ingyenes házhozszállítás = 120 Euro):

Valódi képek a kereskedőtől (rendelés után lekerült a honlapról):

celo.ro/device-uri-macbook-folosite/filtru/disponibilitate/toate-produsele-1/sort2/pp60

1 kedvelés

Mivel ebből a modellből 2 is került a családba, eljött az akku-csere ideje.

Javasolna valaki az eredetinél olcsóbb, ugyanakkor megbízható 3rd party akkut?

Amazon amin a legtöbb értékelés van. Eddig minden utángyártott aksim fele annyit bírt mint az eredeti.

Eppen most szereltem be az ifixittol rendelt iPhone 4s akkut az elozo helyere, ami mar inkabb parna, mint akku (szinten ifixit). No, ez az uj rossz. Marmint, mukodik vele a telefon, de nem lehet restoreolni, se normal, se dfu, se recovery modbol… Akar modern Mac+finder, akar regi mac+iTunes akar az idevicerestore command line tool. Ez utobbi raadasul, konkretan az akkura panaszkodik. Ha visszacsatlakoztatom a regi felfuvodott akkut, ami kinyomta a hatlapot, azzal viszont vegigmegy a restore, direkt kiprobaltam tobbszor is.

Az ifixit akku se megbizhato mar.

Spicy pillow

Én is vettem már tőlük rosszat vagy selejtest; ki tudja, mennyit állhatott egy raktárban.

Hja, de azt nem kene eladniuk. Tobbszoros aron kinaljak a cuccaikat a random ebay/aliexpresshez kepest, a minsoege pedig nem jobb.