Matias Wireless Alu teljes kiosztású billentyűzet

Nem tudom, hogy tudjatok-e, de a Matias kijott egy ilyennel.

Negy Bluetooth eszkozhoz tud kapcsolodni, ujratoltheto aksi, ezust, szurke, arany es rose gold. Apple Magic Keyboard keszitsd a kesztyut… :D

http://www.matias.ca/aluminum/wireless/

Szerk: Preorder, szallitas februarban.

Látom ez a cég csak billentyűzetekre szakosodott? Mennyire jók ezek?

Nagyon. :)

1 Like

Egy Quietre én is beneveznék (csoportosított funkcióbillentyűk!) …

Egyeni otletek teljes hianya, minden jog fenntartva. Matias.

Ezer eve meg kellett volna csinalni, de futyultunk ra. Ja, es rateszunk meg 50 dolcsit, a rosszabbra, mert mi vagyunk azok. Apple

Szerk: Egyebkent ez kb. olyan, mintha a MacAllyt ekezned. :D

Nem virnak rajzolni maguknak egy sajat designt? Ezt soha nem fogom megerteni. Az osszes tobb laptop gyarto ezt csinalja pl, nem igazan hogy nem talalnak formatervezot az egesz vilagon. De itt is, nem tudnak kitalalni egy jobbat a 6 eves billt lecopyzak? Foleg igy hogy elmondasod szerint nagyon jo bill.

Ezt pont olyan mint az autoknal is csunya autot ugyan annyiba kerul rajzolni mit szepet.

Van nekik sajat designjuk is, ez az a billencs, amit az Applenek kellett volna megcsinalni, de ok nem tettek, ezert megcsinalta helyettuk a Matias. Amikor megjelent az alu billentyuzet, mar akkor mondtak az emberek, hogy allat, kellene ebbol egy wireless is. Erre az Apple kiadott egy zsinoros tenkeylesst, aztan egy wireless tenkeylesst, most meg egy ujabb wireless tenkeylesst. Csak azt nem csinalta meg, amire igeny mutatkozott, a teljes meretu, wireless verziojat az alunak.

Szerintem inkább azon van a hangsúly, hogy próbáltak olyan billentyűzetet csinálni, ami illeszkedik az Apple világához. Szerintem nincs ezzel baj.

De eppen ezzel van a baj, ez az egy forma es szin kombinacio illik az applehez hogy megcsinaljuk az oveket? Eppen errol beszeltem nincs egy nyomorult formatervezojuk aki kitalal valami ujat ami ugyanugy bele illik a maces vilagba?

Ilyen alapon az apple se talalna ki soha semmi ujat es meg mindig mac II design lenne az uralkodo.

Fontosabb lehet a beltartalom.

Solar ne ekézz már állandóan! A Matiasnak durván jó klaviatúrái vannak. Ha valaki alu iMacet vesz, akkor feltehetően nem akar elé egy fekete, vagy fehér műanyag billentyűzetet odatenni. Ha az Apple nem gyárt olyat, amire van kereslet, akkor miért is baj az, ha valaki az Apple dizájnjához illeszkedő terméket dob piacra?

Mert ez nem apple diesgin hanem egyszeruen lemasoltak.

A coca colahoz is nem egyforma pohar letezik es megis is jol neznek ki. Nem konkretan erre a termekre gondolok hanem mindenre, miert nem tudnak valami egyedivel eloallni?

Ha ilyet nem gyártott az Apple, akkor nem másolták. Ráadásul a ez a billentyűzet még akkor is billentyűzet lesz, amikor az eredeti Apple rég nem.

A design nincs lemasolva?

Én sem szeretem, ha ilyen szinten másolnak, de pl a szín eleve adott, mert adott készülékekhez gyártják. Billentyűzetekről vannak szók, tehát eleve adott egy elrendezés, amint nem lehet nagyon módosítani. Pontosabban a plusz billentyűkkel lehet. Valamint az Apple világára jellemző az utóbbi években, hogy kis gombokat tesz a billentyűkre. Tehát egy csomó dolog eleve behatárolja a dolgot. Az Apple dizájna annyira minimalista egyébként, hogy nem nehéz hasonlót gyártani még akár akaratlanul is.

Kijöttek egy billentyűzet-világításos verzióval:

http://matias.ca/aluminum/backlit/

Vezetékesben nincs?
(Nincs.)

szép apple alu klon :)

Nekem jó lenne (a világítós), de nem kell BT-s. (Feleségemnél már két Apple alu ment tönkre.)