Megjelent a Cornerstone 3

A Zennaware kiadta a Cornerstone harmadik verzióját. A felület teljesen megújult, az alkalmazás már Sandboxban fut, ami javított a sebességén és a stabilitásán. (Mondjuk eddig is stabil volt). Az új verzió ára 69 USD, az upgrade 49 USD. Viszont, ha valaki az App Store-ból vette meg a Cornsertone 2-t, akkor nem tud upgrade-elni, mert a 3 egy teljesen új alkalmazásként van fent a Store-ban, vagyis ezeknek a usereknek a teljes árat kell fizetniük, ha váltani akarnak.

http://www.zennaware.com/cornerstone/index.php

Vessetek a nyulak elé, nekem a régi felület jobban bejön. Milyen grafikai megfontolás áll a színek kiírtása mögött? Szerintem sokkal nehezebb átlátni a programot.

Kíváncsiságból megnéztem az osx design guide-ját, de ott nem írják, hogy ki kell irtani a színeket. Persze a gombok megváltoztak az új rendszerhez igazodva, de ettől függetlenül maradhattak volna a színek.
https://developer.apple.com/library/mac/documentation/UserExperience/Conceptual/OSXHIGuidelines/WindowTitleBarToolbar.html#//apple_ref/doc/uid/20000957-CH39-SW1

Anno ezt kérdeztem az itunes kapcsán is.

off: Aztán szép lassan átálltam streamingre próbálgatva a spotify-t, deezer-t, de a befutó a google music lett…

Es miert? Nekem meg spotifyon is csak 10bol 8 tracket talalok meg.

spotify anno nemtudta kezelni a chromecastet ami nekem fontos, deezer tudta, de az istenért sem tudtam megszokni, a fél éves próbát sem fejeztem be… google music meg tudta a chromecastet, le tudom tölteni mobilra a zenéket, és kocsiban hallgatni (bár gyanítom ezt azért az összes tudja)

meg tetszik az androidos integráció, hogy ha hallok egy zenét, felismeri, rögtön hozzá is tudom adni egy playlisthez