Megvolt a MacBook frissítés

Frissült az Air meg a MacBook.

Mindenki azon hőbörög, hogy az Airben miért nincs Force Touch, meg retina kijelző, amikor inkább azon kellene vidulni, hogy a MacBook Pro Classic még mindig kapható, 400 000 forintért, 4 giga rammal meg 500 gigás hdd-vel. :D :D

1 Like

Szerintem kivégzik az AIR-t. viszont a sima macbook nagyon “bejövős”.

Hát, én továbbra is az Airt venném.

Én meg tuti nem :)

Megfogott a rose gold? :D

1 Like

:D, igen nagyon.

1 Like

(Nekem a BEfrissítésnél csak a LEfrissítés teccik jobban, mint kifejezés.)

Most, hogy tudom, hogy hogyan lehetne használni egy Macbookot, valamint tudom, hogy az rMBP-t hogy használom, így már márképp állok neki a Macbooknak. Szóval most, hogy megjelent az új processzorral, nekem is tetszik. Munkahelyemre nem viszek magammal töltőt, egy USB kábel van nálam, hogy rá tudjam dugni a telefonomat a laptopra. (jó, mondjuk én is beszívtam volna kapásból, hogy nem tudtam, hogy külön átalakító kell a telefonomhoz…)
Szóval ha most kellene gépet vennem és tudom, hogy nem annyira vészes az egy csatlakozó, így már elgondolkodnék a Macbookon.

Szerintem az a rohadt nagy gáz vele, hogy külön kell fizetni a töltőért amin van hdmi és egy rendes usb is. Ha azt hozzá adnák egészen másképpen nézne ki a dolog.

Gyorsan ki is kapcsoltam nehogy pénzt kapjanak már ezért…

Hogyan lehetne használni?

Úgy értettem, hogy a dokkolóva: hazamegyek, rádugom a gépet, amin eleve rá van kötve a monitor, ha meg kell, akkor rákötöm a tápot is. A munkahelyemre nem viszek eleve tápot, ahhoz sem kellene. Szóval így, hogy csak ritkán dugok be egy USB-s eszközt, így nem olyan durva, hogy csak 1 csatlakozója van. Na persze, mondjuk a Firewire hangkártyámmal nem tudom mit kezdenék :)

De ugye egy laptop altalaban a mobilitasrol szol. A dokkokat meg csak nem hurcolod magaddal.

Igen, de a dockot meg nem vinném magammal, mivel nincs az az isten, hogy rákössemsem valamelyik ottani monitorra. Szóval számomra ideális lenne.