Mennyek kapui (az elektronikus zene évtizede)

Életem első fizetéséből ezt a könyvet vásároltam meg:
http://www.recreation.hu/villanynaplo/mennyek-kapui-letoltes/

(ma már elérhető on-line ingyen)

Nekem az egész eddigi életemet a zene töltötte ki szinte, nagyrészt az elektronikus zene és tényleg nem kell felszívni 3 csíkot ahoz, hogy valakinek ez tetszen ;).
Jöhet minden ami ehez kapcsolodik, tudom vannak itt zenészek, de van olyan aki elektronikus zenével foglalkozik?
Ismerkedőknek osztok meg videókat is ha akarja.

1 Like

Volt errol egy film is, nem tudom fellelheto-e meg valahol (termeszetesen is erve a magyar forgalmazoi langelmeket es marketing szakgurukat) de gondolom legalisan nem.
Anno meg ilyen kis beszelgetesek is voltak a temaban, a pesti rakparton volt egy allohajo, Palotai Zsolt, Komlodi Feri, Naga (azt hiszem o szervezte) az aktualisan aznapra meghivott djk, partyarcok, vagy csak erdeklodok, tizen-huszon-harminc ember, aztan utanna volt persze buli is. Erdekes dolgokrol volt szo.
Manapsag a net segitsegevel mar sok mindent megtudhat az ember a kezdeti idokrol, es lassan elfogadjak mar, hogy az elektronikus zenenek is van tortenelme. Ha csak azt nezem, hogy iden a rock hall of famebe jeloltek a Kraftwerket, ill a mellek szalon de hozzakapcsolhato Depeche Mode-ot akkor remenykedem, hogy egyszer valoban kap Kossuth dijat Palotai apu is (termeszetesen egy arra erdemes embertol;), mert sokunk ifjusagat, zenei vilagat, vilagnezetet meghataroztak es jo iranyba tereltek ezek az emberek.

Igazabol az elektronikus zene regebbi mint a rock :), persze ha elege tagan veszuk az elektronikus zenet.

Palotairol volt egy remek film a nagasra is emlekszem. Regen mennyit jartunk palotaira de utana az egesz tilos vonal elkurvult sajnos.

Most nalam m_nus megy igazan :).1 Like

koszi, a Partik nepet lehet nem is lattam meg ;)

2 Likes

Mit korrekturázak rajta?
szerk.: tessék…

pedig így ahogy leírtad, most jöttem rá, hogy nekem tetszik az elektroikus szó :D

1 Like