Messages

Pár napja iPhone 7+ telefont frissitettem iOS 15.1-re, előtte 14.x volt fent. Most próbáltam meg írni iMessage-t. Vagy 5 ember volt pinnelve, és egyiküknek szerettem volna írni a szokásos módon. Viszont a pinnelt emberek egyszerűen eltűntek az iMessage-ből. Ha rá keresek a nevek között akkor nem dobja ki a beszélgetését egyiknek sem, csak csoportokat, amelyekben szerepeltek. Contactsból működne az üzenet írás, de új beszelgetest akar kezdeményezni, ahelyett, hogy a régit hozna elő. iPadet, korábban frissitettem 15-re, tegnap azt is 15.1-re, most nem tudom megnézni, hogy ott jó-e, de a frissítés előtt biztosan ment. Még van egy iPhone6+ eszközön, azt hiszem azon már régen kikapcsoltam az iMessage-t.
Mi lehet a baj? Találkozott már valaki ezzel a hibával? Neten csak triviális hülyeségeket látok, mint hogy frissítése a telefont a legújabb rendszerre. Újraindítás megvolt, nem segített. Egyéb ötlet?

Kértem, hogy küldjenek egy üzenetet. Teljesen új beszélgetésnek jelent meg, nem látom az előzményeket, iPaden sem. Ami érdekes, hogy a megosztott linkeket megjegyezte a rendszer, de a beszélgetést nem. Így utólag átgondolva nem kizárt, hogy iPad frissítése előtt a tárhely felszabadításkor töröltem a legnépszerűbb üzenetek közül pont a pinnelteket, mert ők foglalták a legtöbb helyet. És nem kizárt, hogy emiatt nincsen senki sem pinnelve és mivel nincs meg a korábbi beszélgetés, emiatt nem is tudom már pinnelni őket (míg nem írok vagy nem írnak). Szóval valószínű usererror volt. :frowning:

Ha az adott eszkozon be van kapcsolva a messages in the cloud, akkor ezek is szinkronizalva vannak, igy ha az egyik helyen torlod, a masik helyen is torlodik. Itt csak azt nem ertem, hogy miert nem szabaditja fel a helyet :frowning:

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.