Mobilnet USB Stick

Sziasztok,

létezik olyan megoldás ami Mobilnet USB stickjét valami adapterrel egy Wi-Fi routerre tudom kötni?

Köszi

En be szoktam dugni a router usbjebe es kesz. Viszont ha mobilnetet kell WiFi-re osztanom, akkor en ilyet hasznalok. Kulfoldon pattintok bele egy helyi SIM-et es orom es boldogsag.

A router régi nincs USB portja sjana

Ha nincs rajta USB es nem lehet ra forrasztani/hackelni sem, akkor sajna ezt nem fogod tudni megoldani.

nemáá :)

Nekem van egy Huawei USB-s 4G modemem, az új MBP-m meg nem ismeri fel. Ha memóriakártyát rakok bele azt látja, (legalább kártyaolvasónak tudom használni :D ), de mint modem, nem ismeri fel. Régi gépen ment simán. Kicsit csalódott vagyok, ha minden kötél szakad lehet én is egy ilyen portable routerre ruházok be.

Ugyonazt a kextet kell felraknod, amit a korabbi OS-ekkel hasznaltal, legfeljebb ki kell kapcsolni a SIP-et es/vagy ala is kell irni a kextet. Ha korabban ment 64 bites EFI/Kerneles OSX alatt (10.8 es/vagy felette), akkor mennie kell most is. Ez a portable router nekem is bejott, csak kar hogy nincs World 4G kepes valtozata, igy az USA-ban csak 3G elerheto vele. Viszont kanadaban mar van rendes 4G is.

A telekom gyári appjával (nem szabad használni mert bugos), és a huawei gyári appjával is tökéletesen ment, bedugtam, és felismerte a modemet, most bedugom, és semmi. Azelőtt sem raktam fel semmilyen kextet, egyszerűen csak ezt a programot. (gép rakta fel automatikusan, mert érzékelte, hogy be van dugva)

Rendeltem egy ilyet: http://www.tp-link.com/hu/products/details/cat-4692_M7350.html , elvileg a héten fog megjönni, kíváncsi leszek, mert a Huawei usb stick nem kompoatibilis, viszont kellett valami helyette. Ez volt a legolcsóbb (sajnos ac-t nem tud, csak a-t, de a lényeg, hogy megy 5ghz-n is) volt még netgear, de az dupla ennyi lett volna, és a tesztek alapján nem is sokkal jobb:)