Netflix ajánló.

Olyan sorozatokat vagy filmeket várok ide, amik szerintetek mindenképpen látni kell vagy nagyon érdekes. Persze egyébként sok olyan van, amit már láttam és iszonyat jó film vagy sorozat (mert népszerű), de inkább valami figyelem felhívás szerű ajánlást szeretnék itt. Amolyan zene mutizós netflix alapon :)
Azt még nem tudom, hogy hogyan lehet belinkelni egy konkrét filmet, de legalább címet be lehet írni. Pontosabban, most lenyitottam a részletekhez a filmet és a film címére jobb gombbal kattintva elvileg másolható a film linkje. Az alábbi megosztást is úgy teszem fel, remélem működik.

Először egy nagyon érdekes “filmet” osztanék meg. Igaz a címben az szerepel, hogy 4k vagy UHD felbontású, mégis valahogy nálam megjelent. Bár nem működik. Viszont attól még érdekes a leírás szerint, hiszen ez a “film” nem más, mint egy órás kandalló ropogás meghitt estékhez. Na, nem gondoltam volna, hogy ilyen van feltéve ide :)
Érdekes, most, hogy rákerestem, három linket is kidobott, az első kettőnél 4K és UltraHD-t ír, az utolsónál nincs ilyesmi.
Fireplace 4K: Crackling Birchwood from Fireplace for Your Home
Fireplace 4K: Classic Crackling Fireplace from Fireplace for Your Home
Fireplace for Your Home
(ja, valamiért egyiket sem működik nekem, mármint a videó lejátszásnál valami hibát ír ki )

Másodikként pedig egy olyan dokumentum filmet linkelek be, amit láttam magyar felirattal indavideón. Azt hittem, hogy HBO-s, de ezek szerint nem, valószínű a műsor jogait először az HBO vehette meg. Két részletben néztem meg korábban, az első óra után fogtam a fejem, hogy ilyet hogy lehetett megcsinálni, ettől már nem lehet lejjebb, és a második óra még brutálisabb volt és megmutatta a film, hogy igen is sokkal durvább dolgok történtek, mint amit el tudunk képzelni.
Going Clear: Scientology and the Prison of Belief

Steve Jobs: az elveszett interjú:
Check out “Steve Jobs: The Lost Interview” on Netflix
https://www.netflix.com/title/70243590?s=i
1995-ből, az Applehöz visszakerülése előtt 1 évvel.

Tudtok olyan sci-fi filmet ajánlani, ami látványos, de a története is érdekes?

És nem szupehősös, ez fontos. Azokat nem szeretem:-D

Nade film?:-D
Sorozatba most nem kezdenék bele

Kajaszünetben megnézem a trailert, köszi:-)

szerk: belenéztem, ez nem az a tipusú film amit szeretek, de köszi!

Guszta.

Ez sem az én filmem, de köszi