Popcorn Time

Tudjátok, hogy mi van ezzel a programmal? Mert egy jó ideje nem jön be a film adatbázis, a TV adatbázishoz is más forrást használok. És már az sem működik. Nem akarok visszatérni a magyar kiszolgálóhoz! :D

sajnos a popcorn szolgáltatás meghalt. ahogyan várható volt, keresztbe tettek a csapatnak, így ez már nem működik. a program készítői egy új projektbe kezdtek: http://butterproject.org
ugyan az a felület, de nincs beleintegrálva a mozi és a tv torrent oldal. jelenleg még nincs bináris app, de a project githubos oldaláról a forrás letölthető és ha van affinitás, akkor telepíthető. a programba a http://vodo.net oldal free mozi adatbázisa van beépítve. a program készítői csak a keretrendszer karbantartását ígérik, kalóz filmes adatbázis integrálását nem.

Gondolom a forgalmazok kinyirtak. Amugy ha normalis aron lenne az online boltokban nem gondolkodnek rajta. Vagy legyen 50 euros elofizu egy itunes storea de az hogy dragabban adjak mint egy BR lemez nevetsegese teszi az egesz online film arusitast. Bocs kicsit eltertem :D

egyébként van alternatív verzió. nem baj, ha nem jön be a popcorntimeban az adatbázis. bármilyen torrent oldalról letöltöd a torrent fájlt, majd dobd rá a popcorntime nyitott ablakára. a film fájl kiválasztása után, már nézheted is a filmet. a popcorntime még a feliratot is megkeresi neked hozzá.

Időközben (tegnap óta) én is elkezdtem dolgozni egy ilyenen. Persze csak OSx-re.

Sajnos pont a lényege veszlik el ezzel. Ugyanis a nagy előnye az volt, hogy program elindít, poszterre rákattint (esetleg egy keresés vagy szűrő beállítás) és mehet is a film megnézése. Persze ha előtte jól be volt állítva a beállításokban a nyelv, minőség, stb. Bár az igazság az, hogy én a végén már csak katalógusként használtam és torrent forrásként. Egy idő után elég gyakran előfordult, hogy olyannyira belassult, hogy nem lehetett vele “élőben” nézni az adást. Szóval ismét rászoktam, hogy előre letöltöttem, csak ezt úgy, hogy a Popcorn-Time-mal rendszereztem a dolgaimat, megkerestem a sorozatot és a torrent fájlt megnyitottam Transmission-nel. És a végén Kodi-val játszottam le. Tehát totál csak rendszerezésre használtam a vége felé.

Szóval most elkezdtem dolgozni egy saját verzión, csak persze nem lesz benne torrent kliens. Pontosabban tervbe van véve, hogy hozzáadható lesz egyéni weboldal keresés a kiválasztott film alapján. Így akár bárki hozzáadhatja majd a kedvenc torrent oldalát is.
De lejátszót egyáltalán nem tervezek belerakni. Így felirat letöltőt sem konkrétan (pedig az még nekem is szuper lenne :D)… ki tudja talán egyszer mégis :D

2 Likes

Valami idiota 15 eves miatt lett vege egyebkent a Popcorn-nak, olyasmit csinalt, hogy bongeszobe integralta a cuccot, egy napot elt utanna az egesz, ha jok az informacioim (gondolom ez mar forgalmazoknk is sok votl, ill az eredeti programozok sem tudtak magukat kimagyarazni)
Tobb alternativa is van, van a ‘vajas’ amirol mar fentebb si irtak ill van egy (szvsz ororsz alapokon nyugvo) Stremio


nem meglepodni ha az angol nyelvu filmen van meg egy orosz hangalamondas is, minosegben, felhozatalban azert meg nem tokely, de meg live tv szekcioval is probalkoznak, meglatjuk.
Viszont ha jol emlekszem kb 10 napja votl valami hir, hogy lehet ujra elesztik a popcornt.

Keresgélni kezdtem, hátha javult valamit a helyzet. És találtam egy fórumot, ahol leírják hogyan lehet működésre bírni az utolsó verziót. Persze találtam egy másik oldalt is, ahol letölthető valami verzió, de nem bíztam bennük :D
Szóval ha kell, akkor itt a megoldás, hogyan lehet feléleszteni a legutolsó verziót:
https://www.reddit.com/r/PopCornTime/comments/3sbsz6/download_working_installers_or_fix_your_current/

Egyébként ez az a verzió, amit nem mertem feltelepíteni, mert elég furcsa oldalról kell leszedni a telepítőt:
https://popcorntime.ml

És persze az örök nagy kérdés a kezdetektől fogva, hogy ez a verzió káros-e a gépekre (pénztárcánkra) vagy sem:

a popcortime.ml féle tölthető a githubról: https://github.com/PopcornTimeCE/desktop
git clone https://github.com/PopcornTimeCE/desktop.git
letölthető terminalból, majd ahogyan a README írja:
npm install npm start
már indítja is. Később bármikor a letöltött könyvtárból:
git pull origin master
letölti a forrás frissítéseit, majd újra:
npm install npm start
és máris a legújabb buildet használhatod.

Kösz, az “eredeti” verziónál gyakran csináltam ezt, de néha belefutottam abba, hogy nem volt az egyik frissítés a legjobb így hibás verzióm volt. Tehát rászoktam arra, hogy inkább a “stabil” kiadást használtam.
Egyébként inkább a megbízhatóság lett volna a kérdésem, mert az utóbbi időben csak rendszerezésnek használtam a programot. Letöltésre és filmet nézni már más megoldást használok.

Közben megszünt a githubos oldal, de nagy az internet! http://popcorntime.ag Innen már tölthető is egy működő béta!