Szép, hosszú várakozási idő után megérkezett a POWERWATCH X. De a hosszú várakozás alatt már vettem egy Garmin F3HR-t, így a POWERWATCH-ra már nincs szükségem.
Az aktivitásmérő óra különlegessége, hogy NEM KELL TÖLTENI, mert termoelektromos elven működik.
Leírás: https://www.powerwatch.com/products/powerwatch-x.
Akit érdekel, bontatlanul 180 dolcsi értékben megvásárolhatja!
a firmwarext fejlesztik folyamatosan, tehát még az is lehet, hogy előbb-utóbb majd tudsz vele úszást mérni.
kifejezetten úszásra is alkalmas órát nem találsz olcsón, csak 100k körüli áron.
ha látnám úszás közben mennyit úsztam. Bár ez egyszerűnek hangzik, mégis amikor medence végén fordulunk és neki ragaszkodunk, akkor sok óra ilyenkor nem méri rendesen és a végén kevesebbet ír ki, mint valójában úsztam.
Ha be lehetne állítani a medence hosszat és tudna mérni mennyi idő alatt teszek néz egy hosszt.
Kalória és szívritmust és hasonló mérése nem szükséges. Nyilván ha van akkor jó, de nekem már az is jó lenne, ha számolja a köröket. :)
ha csak erre kell, akkor jobban jársz, ha fejben számolsz.
a garmin f3hr, ami multisport óra, úszás funkcióval, az is hibázik. km-enként 2-4 hosszt nem számol (illetve dupla hossznak számolja), pedig be van állítva a medence mérete és elvileg már megtanulta a karcsapásaim ritimusát…
szóval emiatt ne vegyél órát…