Lehet ezt a topikot is ujranyithatnank…
Jó ötlet nagyon!
Esetleg megnézem, van-e valami megoldás, amivel a képek kezelése egyszerűbb és jobban láthatóan, mint külön postokban és hol lehetne a RAW filet tárolni. Hamarosan jelentkezem!
Múlt századi dolgok ezek… manapság 2 kattintás!
(Egybe belebotlottam nemrég a gépemen, talán 2008-ból való.)
…es tenyleg!
Mi is volt a lenyege? (mar elfelejtettem)
Valaki felrakott egy RAW képet és verseny ki hogyan tudja kidolgozni, mondjuk ma már ebben lényegesne kisebb a kihívás mint 10-15 éve.
Ott micsoda ötletek voltak!
most mar nem a technikai resz lenne a kihivas
(Ja, hogy senki sem fotózik? Tavaly még elvittem a nyaralásra a(z ősrégi) Nikont, idén már nem.)
én szeretek még mindig fotozni, de ha az elmult 1,5 évben utaztam az csak munkából volt sajnos.
En egyre inkabb a Panasonic MILC-et viszem Az uj iPhoneok kepeit ki nem allhatom, kulonosen igaz ez a Pro modellekre. Azt hittem, hogy a 15 Pro javitani fog a 14 Pro-n, de kb vagy ugyonolyan, vagy rosszabb.
En fujira szavazok
En gyakorlatilag nem fotozok… amig ep az eszem, ugyis emlekszem ra. Ha meg nem, akkor azon egy foto sem fog segiteni
Nekem pedig szita az agyam.
Minden nap megyek a kutyával, mindig akad valami fű–fa–virág, amit érdemes „lekapni”. Tegnap például egy nyíló rózsa (nem lett semmilyen, ehhez béna a telóm), egy 20 méteres, az árvíz által partra sodort fa, és egy, a mezőn körbe-körbe sétáló „gyagyás” embercsapat…
(Van áruk, mint mindennek.)
Ah, egy 2017-ben vasarolt G85-os modellem van. Lassan “eljar felette az ido”, de igazabol, nem latok okot arra, hogy lecsereljem.