Raw-war

Lehet ezt a topikot is ujranyithatnank…

Jó ötlet nagyon!
Esetleg megnézem, van-e valami megoldás, amivel a képek kezelése egyszerűbb és jobban láthatóan, mint külön postokban és hol lehetne a RAW filet tárolni. Hamarosan jelentkezem! :wink:

Múlt századi dolgok ezek… manapság 2 kattintás! :slight_smile:
(Egybe belebotlottam nemrég a gépemen, talán 2008-ból való.)

2 Likes

…es tenyleg!
Mi is volt a lenyege? (mar elfelejtettem)

Valaki felrakott egy RAW képet és verseny ki hogyan tudja kidolgozni, mondjuk ma már ebben lényegesne kisebb a kihívás mint 10-15 éve.

2 Likes

Ott micsoda ötletek voltak!

most mar nem a technikai resz lenne a kihivas :wink:

(Ja, hogy senki sem fotózik? :slight_smile: Tavaly még elvittem a nyaralásra a(z ősrégi) Nikont, idén már nem.)

én szeretek még mindig fotozni, de ha az elmult 1,5 évben utaztam az csak munkából volt sajnos.

En egyre inkabb a Panasonic MILC-et viszem :frowning: Az uj iPhoneok kepeit ki nem allhatom, kulonosen igaz ez a Pro modellekre. Azt hittem, hogy a 15 Pro javitani fog a 14 Pro-n, de kb vagy ugyonolyan, vagy rosszabb.

En fujira szavazok :slight_smile:

En gyakorlatilag nem fotozok… amig ep az eszem, ugyis emlekszem ra. Ha meg nem, akkor azon egy foto sem fog segiteni :slight_smile:

Nekem pedig szita az agyam. :slight_smile:
Minden nap megyek a kutyával, mindig akad valami fű–fa–virág, amit érdemes „lekapni”. Tegnap például egy nyíló rózsa (nem lett semmilyen, ehhez béna a telóm), egy 20 méteres, az árvíz által partra sodort fa, és egy, a mezőn körbe-körbe sétáló „gyagyás” embercsapat…

(Van áruk, mint mindennek.)

Ah, egy 2017-ben vasarolt G85-os modellem van. Lassan “eljar felette az ido”, de igazabol, nem latok okot arra, hogy lecsereljem.