S.m.a.a.r.t

Sziasztok, van köztünk olyan aki smaart felhasználó? Jó lenne tanulni de a környezetemben nincsenek nagyon jó felhasználói, mostanában többször is Magyarországon fogok járni, ha valakihez lehetne csatlakozni tanulni nézni csak ahogy beállít egy rendszert csatakoznék.

Szia!
Nem én, csak a kollégáim használják, én csak pislogom világosítóként :slight_smile:
Szegeden, Pesten is vannak ismerőseim, akik munkára használják, rendezvények előtti PA mérésre, illetve a zenekari hangosítónk, aki beállás előtt és koncert közben is folyamatosan monitorozza a rendszert. Utóbbi kolléga online vizsgát is tett, és talán most volt valami tréning féleség, ahol magyar nyelven volt alapozó képzést, amiből lehet tovább fejlődni.

Igen a remek facebook másnap dobta fel az eseményt :smiley: Közbe azért tanulom. Mire oda találok valakit valószínűleg megoldom :smiley:
Magyar smaart face csoportban benne vagyok de nem igazán jelentkezett senki ugyan erre a kérésre.
Mondhatni egy elég nagy Funktion one rendszere van a cégnek ahol dolgozok.

Function One-al találkoztam már párszor, de nem nagy rendszerben még nem hallottam. Szegeden van egy klubban egy szett, és egy fesztiválon a techno helyszínen kifejezetten kelleme csalódás volt. :slight_smile:
Ha jövő héten itthon vagy, gyere el erre az eseményre. Kinn leszek az egyik pult márkával, de rengeteg hangos-fényes kolléga is ott lesz, és ha jó tudom, azonos a szervezés egy része azzal a képzéssel, amiről lecsúsztál.
Tavaly voltam először, szerintem mindenképp érdemes kinézni, ismerkedni, beszélgetni, előadást hallgatni.

1 kedvelés

Ismerem a pultsimogatót köszi. De bevallom engem annyira nem érdekelnek ezek a pultok, 95%-ban elektronikus zenei bulikat csinálunk. És nem is vágyok a zenekari hangosításra. Hónap végén madridba megyünk
32x f124 sub
és 24x EVO7 :smiley: (nem teljesne mert van benne EVO6 is) és 32 lesz fellógatva :smiley:

Sajna meloznom kell hetfo kedden :frowning:

Szép számok :smiley:
Majd egy fotót dobj már fel a kész setupról, esetleg a hozzá tartozó egyéb dolgokról is.

Én sem feltétlen pultot simogatni megyek, inkább a személyes kapcsolatok ápolása a cél.
Sok kollégával ez az utolsó nyugodt találkozási lehetőség, mert szezonban mindenki megy mint a vakegér, és rendezvényen, fesztiválon futunk csak össze

1 kedvelés

Világos de én másik országban élek :). Amúgy érdekes lenne de hétfő kedden pont dolgozok. Ha lemegy a party majd mutattok tervet is, de sajnos addig nem tudom mit lehet megmutatni és mit nem.

Ez a tavalyi hivatalos videó (a cégem csak a hang)

1 kedvelés

(Húdeöregvagyok! :slight_smile: )

Ja a zene kommersz cucc :smiley: technika érdekel mögötte nem a zene.

Akkor ahhoz is.
(Még októberben szedtem szét az Orion SE 1025 B-t, ami a teraszon teljesített jószolgálatot, azóta is hanyagolom.)

Én eddig nem voltam epilepsziás, de ezek után, hogy csak belenéztem, tuti az leszek :slight_smile:

1 kedvelés

így, hogy vége, azt mondom, nézz be ha itthon leszel a következőn, de hazajönni értem (még) nem érdemes. Főleg, hogy nem kifejezetten a te asztalod a felhozatal.
De azért volt kint sok szép-jó-okos megoldás a pultokon túl is.

Gondolom képeket láttam, egyszer mindenképpen érdekes. Sajnos most pont nem jött ki jól az időpont. Nekünk nincs nagyon üresjárat idén. Most megint végig nézve azért lett volna jó pár dolog ami érdekelt volna. Meg meghallgatnék már egy előadást magyarul :smiley:

Na összeraktuk a motyót, holnap mérjük be. sajnos szombat estig nem rakhatok ki róla képet. brutál a szett.

Majd este tolok fel kepet inkabb fenykepezogeppel fotoztam

látom a fényesek gyógyszere is fogyóban van :smiley: szép install, várom a képeket :slight_smile:

Nem tudom elképzelni, hogy ennyi ember közé menjek! :slight_smile:

1 kedvelés