Safari érdekesség

Sziasztok!
10.9.5 alatt ha safariban nézek youtube videót, akkor az néhány sec. eltéréssel a hangja duplán indul el. valami okosság???

köszi!

System Preferences / Flash Player / Advanced / Browsing Data and Settings -> Delete All

Ha meg nincs bekapcsolva a Developer Tools Safarin, akkor Safari / Preferences / Advanced / Show Develop Menu in menu bar

Aztan a Develop menupontbol valaszd az Empty Caches opciot.

Köszönöm szépen!

Újabb érdekesség. Elindítok egy youtube videót és eltűnik a vezérlő része, nem is lehet megállítani.

Erre valami ötlet?

space, azzal megall

Az addig ok is lenne, de sem fullscreen, sem más módosítás nem megy.

Sziasztok! Automtorban meg lehet valahogy oldani, hogy a flash playerben törölve legyenek azok a dolgok amiket esőjáró volt kedves megosztani velem az első hozzászólásban? mondjuk minden indulás előtt vagy a safari leállitása után?

Most vettem észre, hogy Safari 11.0 alatt ha egy oldalról megnyitod egy másik tabban egy oldalt és az új tabon vissza gombot nyomok (pedig nincs előzmény), akkor bezárja az új tabot. Nekem ez tetszik nagyon. Vagy ez nem új tulajdonság?

Hat nem tudom miota hasznalom ezt de mar joideje, sot nem is kell visszagomb csak ket ujjas “suhintas” a tacspadon balrol jobbra ;)

1 Like

Nekem eddig azért nem tűnt fel, mert egyszerűen bezártam az ablakot és visszaugrott az előző keresésére. Csak most egyel több backet nyomtam a kelleténél és most tűnt fel csak :)