Sérült MacBook alaplapot keresek NAND csere gyakorláshoz

Sziasztok!

Szeretnék gyakorolni NAND SSD cserét egy 2021-es M1 MacBookon NAND csere előtt, és ehhez keresek olyan sérült vagy hibás MacBook alaplapot, amiben ugyanaz a típusú NAND található, mint az én gépemben. Ha van ilyen alaplapod eladó, kérlek jelezd!

A következő modellek kompatibilisek az M1-es NAND konfigurációval, így ezekből származó donor lapok érdekelnek:

Kompatibilis modellek (M1):

• MacBook Air M1 (A2337)

• MacBook Pro M1 13" (A2338)

• Mac Mini M1 (A2348)

• iMac M1 (A2438, A2439)

Fontos, hogy az alaplap legyen fizikailag ép annyira, hogy a NAND chipek gyakorlás céljából eltávolíthatók legyenek.

Ha van ilyen lapod, vagy tudsz valakit, aki eladna ilyet, kérlek írj privátban vagy kommentben!

Köszönöm előre is!

Barátom is csinálta ő relatíve olcson tudott venni halott alaplapot.

1 kedvelés

Jól hangzik. Esetleg tudod, hogy milyen áron és milyen forrásból jutott hozzá? Én még csak itt és egy “Hibás Alma termékek” FB csoportban raktam ki ezt a kérdést. Hátha volna jobb irány is amerre kereshetnék?

40-50 euro körül, forrás meg ebay.

1 kedvelés

Kicseréltetni a baráttal?

A barát angliában él.

Akadály? :slight_smile:

1. ő akarja megcsinálni.
  2. ha nem személyesen viszed ki oda vissza megvámolják.

A javításra küldött cuccot? Hová jutottunk… (jutottak)

Mivel nem hivatalos szerviz hanem egy privát ember akinek elküldöd. A vámhatosság sétáljon ki és nézze meg hogy ja igen csak maszekban javít a srác vagy még is mi az elképzelésed?

Másképp beszélgetni.

Köszönöm az infót.
Én szeretném megcsinálni.

Ez regen is ilyen volt… sott, amikor a szerviz visszakuldi, ha nem jelzik, hogy mi volt ez es nem kell vamolni, mert szervizbol megy, akkor te nem fogod megkapni, csak ha kifizeted ra a vamot. Kb 2 eve jartam igy utoljara

Ez a téma automatikusan bezárult 60 nappal az utolsó válasz után. Az új válaszok már nem engedélyezettek.