Szeretnék gyakorolni NAND SSD cserét egy 2021-es M1 MacBookon NAND csere előtt, és ehhez keresek olyan sérült vagy hibás MacBook alaplapot, amiben ugyanaz a típusú NAND található, mint az én gépemben. Ha van ilyen alaplapod eladó, kérlek jelezd!
A következő modellek kompatibilisek az M1-es NAND konfigurációval, így ezekből származó donor lapok érdekelnek:
Kompatibilis modellek (M1):
MacBook Air M1 (A2337)
MacBook Pro M1 13" (A2338)
Mac Mini M1 (A2348)
iMac M1 (A2438, A2439)
Fontos, hogy az alaplap legyen fizikailag ép annyira, hogy a NAND chipek gyakorlás céljából eltávolíthatók legyenek.
Ha van ilyen lapod, vagy tudsz valakit, aki eladna ilyet, kérlek írj privátban vagy kommentben!
Jól hangzik. Esetleg tudod, hogy milyen áron és milyen forrásból jutott hozzá? Én még csak itt és egy “Hibás Alma termékek” FB csoportban raktam ki ezt a kérdést. Hátha volna jobb irány is amerre kereshetnék?
Mivel nem hivatalos szerviz hanem egy privát ember akinek elküldöd. A vámhatosság sétáljon ki és nézze meg hogy ja igen csak maszekban javít a srác vagy még is mi az elképzelésed?
Ez regen is ilyen volt… sott, amikor a szerviz visszakuldi, ha nem jelzik, hogy mi volt ez es nem kell vamolni, mert szervizbol megy, akkor te nem fogod megkapni, csak ha kifizeted ra a vamot. Kb 2 eve jartam igy utoljara