szerviz

sziasztok,

tegnap a lányom megfürdette az iPadünket (3rd gen)… #apaboldogvolt

azonnal rizsbe tettem ma reggelig, “természetesen” halott, így nagy reményeim nincsenek, és azt sem tudom, hogy gazdaságosan javítható-e…?

ez van, majd körbenézek, hogy mennyit ér használtan, hogy mennyit “érdemes” rákölteni.

a lényeg: melyik szervizbe vigyem? mit ajánlotok?

köszönöm

99,999 %, hogy bármelyik szervíz csak pénzkidobás. Ha fürdetés után azonnal szét tudod szedni, áramtalnítani és sűrített levegővel kiszárítani valamint ultrahangos mosóban megfürdetni a részegységeket lehet remény.

A rizsfürdőt pedig tessék elfelejteni, városi legenda, hogy segít bármennyit is ilyen esetben. Sőt, mivel csak az időt húzod vele, gyakorlatilag csak ront a helyzeten.

Az igazság az, hogy annyira érzékeny masinák ezek, egyszerűen egy csepp víztől is tönkre tudnak menni, ha jó helyen találja el az a csepp. Így, hogy már egy-két napja történt a dolog, kb. reménytelen. Vannak dolgok, amiket el kell engedni, ez is az.

Én már ugrottam medencébe iPhone 4s-el a zsebemben, és csak pár perc múlva jutott eszembe, hogy ott van, akkor bevált a rizs. Még fél évig használtam a telefont a mostani előtt.

No akkor csatlakoznék szerviz témához: lenne egy ipad 2 ami földet ért(tokban volt),és nincs kép, bekapcsol, de semmit sem mutat a képernyő, ill. szürke lesz, melyik szervizbe vigyem szerintetek? ha lehet olyan kellene aki akkor rá is tudna nézni ha viszem.

Mi a szervizeles celja? LCD nem tort be? valszeg LCD csere kell, nem tudom, hogy megeri-e.

Szia! a kijelző nem tört be, tegnap vittem egy szervizeshez felmérni a helyzetet, majd kiderül.