Time Machine biztonsági mentés

Hello!
Egy kicsit elvesztem a time machine biztonsági mentések használatában. Nemrég cseréltem a régi inteles mb air-t egy m1 mb air-re, és az új gépen csináltam egy biztonsági mentést arra a lemezre amit a másik, régi gépemhez is használtam. Ezt egy új mappába készítette, de a régebbi mentésekre nem látok rá. Ha szükségem lenne a régebbi mentésemre, azt milyen módon tudnám visszaállítani? Előre is köszi!!