USB töltő állomás

Üdv! Érdekelne, hogy milyen tapasztalatotok van, illetve milyen javaslatotok USB töltő állomásra (legalább 2-3 töltési lehetőséggel). Vettem már IKEA-sat és mást is, de pár hónap után általában problémás mind. Olyan kellene, ami viszonylag kicsi (utazáshoz is kellene). Várom az ötleteket, tapasztalatokat. Köszi!

Mit jelent az, hogy problemas? Milyen problemak jonnek elo?

Pl. zajos vagy már az elején, vagy pár hét használat után. Vagy kontakthibás lesz (nem érintkezik jól a csatlakozó benne), vagy egyszerűen leáll és nem tölt tovább. /Eddig a túlmelegedést, “leolvadást” megúsztam (ami tűzveszélyes is), de a jobbak - gondolom, ebben is megbízhatóbbak./

Nekem ilyen van par eve, egyenlore hibatlan:

Nekem egy ilyen van: https://www.alza.hu/alzapower-m5cq-multi-charge-qc30-feher-d5360337.htm teljesen jol teszi a dolgat. Valamikor 2019 elejen vettem.

Most nem vilagos dockrol beszelunk vagy tobb portos usb portrol.

Nekem egy HyperJuice nevű cucc van (4 USB és 1 USB-C port van rajta >> 80W max. kimenettel). Egy belga ismerősöm terméke, tőle kaptam. Már több mint egy éve non-stop üzemel. Egyszerre az 5 port még nem volt terhelve, de a 4 usb már töltött egyszerre. Semmi melegedés, zaj…stb.

1 Like

Köszi az infókat (több csatlakozós hálózati töltő a cél)!

Nekem egy ilyen van 4 eve az ejjeli szekreny mellett

Még egy “lehetőség”: https://www.ikea.com/hu/hu/p/koppla-3-portos-usb-toelto-feher-20415027/

Én Médiában vettem a 4 portos fekete Hama gyártmányút. Már 3. éve használom folyamatosan.
órát, telefont, ipadet egyszerre tölt gond nélkül.
Az aljzat kilazulását nem tapasztalom, igaz ha nem kifejezetten szükséges, ki sem húzom belőle a kábeleket, egybe karikázva szállítom.

https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_hama-auto-detect-usb-hálózati-töltő-173676-1221029.html

Én ezt használom, 1 éve tök jól teszi a dolgát:

https://www.apc.com/shop/hu/hu/products/APC-Essential-SurgeArrest-1-230-V-aljzat-2-port-USB-tölt-Németország/P-PM1WU2-GR