qwertzu
September 30, 2024, 2:50pm
1
ez máskor is probléma volt (nekem), de most, hogy lecseréltem watchot, megint előjött
a (z iTunes) Remote appot nem tudom telepíteni, vagyis nincs az órán (m,íg az iPhone-on igen)
nem az Apple TV-s Remote-ról van szó, hanem, amivel a Zenét (iTiunes) lehet(ett) irányítani
az más kérdés, hogy pár éve nem működött jól, de hátha most az új OS-szel
köszi
Czo
September 30, 2024, 5:11pm
2
Melyik appra gondolsz pontossn? Belinkeled? Ha erre: iTunes Remote on the App Store ez 2020-ban, az iOS 14 erkezesevel megszunt.
1 Like
Az iTunes Remote egy nagyszerű módot kínál arra, hogy az Apple Zene alkalmazást, az iTunest vagy az Apple TV alkalmazást az otthona bármely részéből vezérelje. Egyszerűen csak töltse le az alkalmazást az iPhone-jára vagy iPadjére, és csatlakozzon...
a neve is egyszer “ez” egyszer “az”
köszi
dehát elérhető (te is linkelted)
iOS-en működik
és watchon is használtam kb. 1 hónapja (igaz elég megbízhatatlan)
??
köszi
Czo
October 9, 2024, 3:21pm
5
Node, en ebbol nem latok ora verziot, raadasul 4 eve nem frissult, szoval, 1 honapja sem kellett lennie ora verzionak.
Szoval, tuti, hogy erre az appra gondoltal? Nem valami 3rd party app volt az?
Czo
October 9, 2024, 4:11pm
6
Azt hiszem, hogy rajottem, hogy mire gondolsz. A watchOS-ben volt benn egy Remote app (tehat nem kulon felrakhato app), ez megszunt watchOS 11-ben. Tehat, erre valami 3rd party megoldast kell keresned, ha ragaszkodsz ehhez a funkciohoz. Az Apple ezt evekkel ezelott elengedte.
igen, tök jó funkció volt
igen, nem értem, kit zavart?
nem ragaszkodok, hanem hasznos volt… olyan apple-ös, működött… egy ideig