Webes fényképalbum

Nagyot!

Tud valaki mutatni nekem egy egyszerűen kezelhető webes fényképalbumot?

Információk: Asztalos nagybácsi, regisztrált saját domain, tárhellyel. Pötyög a számítógépen, de nyílván nem egy hardcore (webes) programozó, ő még nem született ebbe bele.

Tehát valami olyan kellene, ahol max. ftp eléréssel egy kiválasztott mappába bedobálja a fényképeit és egy galériaként megmutatja azt az érdeklődőknek. Konkrétan erről az oldalról van szó: http://vaciasztalos.hu/ Nagybácsi külön ilyet kért. Igazábol nem kell semmilyen keresőoptimailzálás, csak és kizárólag arra “használja”, hogy a referenciamunkáit mutogassa az érdeklődöknek. Részemről már az is eredmény volt annó, hogy rá tudtam beszélni egy kompakt fényképezőgépre, mert eleinte a telefonjával készített “fotókat”.

Perpillanat én foglalkozom az oldallal, de eléggé macera. Le kell generálni a kis képeket is és a LightBox miatt (ez most a galéria nézegető) van egyéb meló is bőven (pl. átnevezések).

Nos?

És ha az egész oldalt áttennéd bootstrap alapra? Abból töménytelen előre generált template elérhető, mondjuk kb 5-10 usd-ért, és tök jó képnézegetők vannak benne, amikkel nem kell sokat bajlódni. De csak belekotyogok.

dropbox

dropbox +1 :)

Ha van sajat tarhely, PHP es MySQL, akkor a Piwigo egy jo valasztas lehet. “Sima” webgaleria, amit beallitas utan viszonylag egyszeru hasznalni.

Köszi az ötleteket, a DropBox tűnik befutónak.

1 Like