Windows telepítése

Üdv Mindenkinek!

Sajnos szeretném a Windows 10 ét telepíteni egy 2011 iMac re ,i7 8gb ram 2 Terra háttér,nem jutok vele semmire ,pròbáltam a saját programjával de ott félbe marad,kérlek segítsetek,előre is köszönöm!

Hol marad félben? Mi történik valamit írjál róla.

Szia ! Köszönöm gyors v@laszod!
Boot camp leszedi a pendrive rá a segítő dolgokat és ennyi ,nem engedi kijelölni hogy a Windows bármej típusát letöltöm,aztán kilép

De ha gondolod felrakom a team viwert és belekukkanthatsz kezdem feladni

A Windowst nem a bootcamp tolti le. Windows telepitomediaval te rendelkezel :) Egyszeruen vedd ki a Windows 10 dobozabol a Windows 10 telepito DVD-det es azt rakd be, es bootolj ra. Ha a particionalast megcsinaltad bootcamppel, akkor amikor bebootolsz a telepito DVD-rol, akkor lesz egy ures particio, ahova telepiteni tudod.

Masik mukodo Windows alol, a Microsoft tooljaval tudsz telepito USB-t is kesziteni. (lehet, hogy van mas mukodo szoftver is ami tud olyan telepitot kesziteni, ami Macen is bebootol, de soha nem probaltam, hiszen csinaljunk telepitot azzal a szoftverrel, amit kimondottan arra keszitettek).

Image fájlból is fellehet rakni bootcampel nem? Az az igazság már 5 éve nem telepítettem wint :D

Elvileg, csak azokon a gepeken ajanlja ezt fel, ahol nincs optikai drive. Az iMac-ban a 2012-es modelltol kezdve nincs. Ha a korabbibol kiszereled/lehuzod/nemmukodik, akkor sem ajanlja fel ezt a Bootcamp.

Vagy csak simán le lehet tölteni a Microsoft-tól. :-)
https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10ISO

1 kedvelés

ha nem zavar a figyelmeztetés benne hogy regisztrálj akkor ingyenes is.

Attol, hogy nem regisztraltal, ha lejart a turelmi ido, mar nem jogszeru a hasznalata :)

Naja, de ezt meg ki kell irni vagy dvdre, vagy usbre, mig a dobozbol eloveve azonnal ott van.

Direkt rákerestem, meglepődtem és tényleg van még dobozos Windows 10 telepítő lemez! Azt hittem már csak USB vagy digitális licensz létezik.

Nem tudsz hátérképet cserélni, de a rendszer menni fog. ha annyira akarnák nem indulna el.